Horoscop ianuarie 2023. Cu ce se vor confrunta cei din zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 22 dec 2022, 16:27
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Descoperă care sunt veștile pentru acești nativi în prima lună a anului 2023.

Prima lună a anului 2023 are și prima veste bună din punct de vedere astrologic! Marte își va opri retrogradarea în semnul Gemenilor pe 12 ianuarie. Ce înseamnă asta? Că vom avea mai multă claritate. Pe tava noastră vor fi în continuare multiple variante, dar ne vom apropia cu mai multă încredere de cea potrivită. Mercur își va opri și el retrogradarea, deci vom scăpa și de problemele vechi. În orice caz, astrologul recomandă ca în primele două săptămâni ale lunii să nu iei decizii importante, ci să aștepți. Poate oboseala după sărbători te va și ajuta în acest sens.

Încă din primele zile ale anului, ne vom da seama că victimizarea nu ne va aduce decât pierderi. De altfel, laitmotivul lui 2023 este acceptarea. Nu resemnarea care ne ține prizonieri în lumea regretelor. Ci acceptarea care ne ajută să evadăm din ghearele suferinței prelungite și inutile. 

Odată cu Luna Nouă din Vărsător, viața va cere de la noi următorul pas. Unul asumat și responsabil. Nu va mai fi cazul să acordăm putere oamenilor și situațiilor care nu ne mai fac bine. 

Previziuni pentru Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii încep anul cu alegerea altor căi. Tinzi să fii destul de confuz la debutul lui 2023, însă Marte din Gemeni își oprește retrogradarea pe 12 ianuarie, iar acesta un lucru bun pentru tine. Trece în revistă și ce s-a întâmplat de anul trecut din august și în ce domenii ai întâmpinat haos, greutăți și confuzie. La început de an, poți să alegi mai multe drumuri, iar din martie, vei ști clar încotro să te îndrepți. Ești pregătit și pentru decizii radicale în ceea ce privește cariera.

Previziuni pentru Taur/ Ascendent în Taur

Taurii au o lună foarte bună din punct de vedere profesional. Este momentul oportun să te faci remarcat, să discuți cu șefii și să te bagi în seamă, pentru că îți va aduce beneficii. La început de an, trebuie să devii mai vizibil, dar și să renunți la ego. O să ai o claritate mai mare în ceea ce privește finanțele și ești nevoit să insiști mai mult asupra creării planurilor pentru viitor. Îți trebuie idealuri.

Citește continuarea pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?