Horoscop Fecioară 2023. Daniela Simulescu: Atenție la relații! Dacă mai ieșiți cu cineva doar de dragul de a ieși, o să vă doară!
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a spus cu ce se vor confrunta cei din zodia Fecioară în 2023.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a spus horoscopul zodiei Fecioară pentru anul 2023:

„Anul începe cu Mercur retrograd în Casa a 5-a, dar nu e un lucru rău. Marte e, în continuare, retrograd în Casa a 10-a, fir-ar să fie, aș putea spune că prima lună a anului 2023 o să vă dezavantajeze. Din 16 mai încolo, Jupiter va intra undeva unde vă priește foarte mult,f ace trigon cu ascendentul vostru și vă mai reveniți.

Vreau să vă atrag atenția și asupra faptului că, undeva între 2021 și 2022, Jupiter a fost în Casa a 7-a, casa relațiilor. Gândiți-vă voi, așa, cam după cine ați alergat în ultimii ani, mai ales dacă sunteți singuri și vă doriți o relație. Cam după cei nepotriviți, toxici, traumatizați, nu? Ați încercat să ieșiți cu oamenii, dar nu prea s-au lipit. Ei bine, din data de 7 martie, Saturn intră acolo unde a fost Jupiter și, făcând acest lucru, s-ar putea să aibă următoarele situații. În primul rând, vreți să vă creșteți standardele, să nu mai ieșiți cu oricine și oricum, ceea ce vă încurajez să faceți, vreți persoane de la care aveți ce învăța sau vreți să fiți singur. De asemenea, trebuie să oficializați, pentru că dacă nu oficializați anumite relații, apar frustrări. Asta îi place lui Saturn, să aducă multă frustrare, întârziere, blocaj“, a spus Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Leu 2023. Daniela Simulescu: Trebuie să vă testați limitele, să vă iubiți și să străluciți, dacă vreți să se întâmple lucruri. Atenție la bani!

Daniela Simulescu: Dacă mai ieșiți cu cineva doar de dragul de a ieși, o să vă doară!

„Din 2023, partea relațională va fi focusul, iar acest lucru va fi și în 2024, și în 2025. Dacă mai stați în relații nepotrivite pentru voi, o să vă usture indiferent ce veți vrea voi să faceți. Saturn vrea să vă scoată din lucrurile care nu sunt autentice și potrivite. Saturn face opoziție cu Casa 1 și trebuie maturizare. Dacă mai ieșiți cu cineva doar de dragul de a ieși, o să vă doară!

Totodată, Saturn în Casa a 7-a construiește un drum și către un divorț dacă nu merg lucrurile, doar că divorțul respectiv este unul anevoios. Dacă luați decizia respectivă, o să dureze și o să se întâmple foarte multe lucruri. Vă invită să aveți grijă și la sănătate, pentru că și Pluto intră în Casa a 6-a a sănătății pentru puțin timp.

Relațiile sunt foarte importante, pentru că dacă o relați nu funcționează, vă îmbolnăviți, dacă relațiile funcționează, sunteți și voi mai echilibrați“, a conchis astrologul DC News.

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Gemeni 2023. Daniela Simulescu: Anul începe puțin frustrant. Vă veți confrunta cu o maturizare nefirească!

CITEȘTE ȘI     -     Horoscop Taur 2023. Daniela Simulescu: Rezolvați totul până la această dată. Jupiter vă îndeamnă să faceți totul mai cu încredere

CITEȘTE ȘI   -     Horoscop Berbec 2023. Daniela Simulescu: E de vis! Dacă nu se întâmplă ceva bun în viața voastră până la această dată, este doar din vina voastră

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Rac 2023. Daniela Simulescu: Distracție peste distracție, peste distracție și tot așa. Renunțați, însă, la acest lucru!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel