Horoscop FEBRUARIE. Zodia care are PILE la astre
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horocop FEBRUARIE. Zodia care are PILE la astre / Foto: Pixabay, de stux
Horocop FEBRUARIE. Zodia care are PILE la astre / Foto: Pixabay, de stux
Astrologul Daniela Simulescu a spus care va fi cea mai norocoasă zodie din luna februarie.

Astrologul Daniela Simulescu a dezvăluit care va fi cea mai norocoasă zodie în luna februarie. Va avea "pile" la astre și o mulțime de avantaje.

"Primesc deseori întrebarea care este cea mai norocoasă, avantajată, favorizată zodie. Mă știți că spun de fiecare dată că zodia contează foarte puțin în astrograma natală a unei persoane. Dar din când în când, vine o lună ca februarie în care nu ai cum să nu îți dai seama că nativii unei zodii vor avea “pile” la astre.

Și spun asta pentru că avem un stellium, un aspect rar și special. Stelliumul însemnă o aglomerare de minim patru planete în același semn zodiacal. 

Și când spun asta, mă refer la faptul că Mercur, Venus, Marte și Pluto, toate în relație bună cu Jupiter, vor crește puterea unei zodii/ascendent. Care? Capricornul.", a spus astrologul Daniela Simulescu.

"Vor avea magnetism, carismă"

 

"În primele două săptămâni, Mercur se plimbă în acest semn și ajută la speculații, la generarea de idei folositoare, la flexibilizarea minții, dar și la mai multă îndrăzneală în comunicare. Că doar știm că nativii cu marcaj de Capricorn sunt mai introvertiți.

Pe toată durata lunii, Venus (Micul Benefic/planeta iubirii și a feminității) va fi tot în acest semn. Nativii Capricorn/cu ascendent în Capricorn vor fi mai atractivi, vor atrage mai multe persoane decât s-ar fi aşteptat, vor avea magnetism, carismă. Bineînțeles, se vor putea bucura de aceste daruri dacă vor fi pragmatici. Venus vă scoate în lume și vă provoacă să vă afișați la evenimente.

Marte, planeta pasiunii și a acțiunii, va fi toată luna februarie în al zecelea semn al zodiacului. Și cum lui Marte îi place tot ce este direct, acum mă voi adresa și eu astfel acestui semn/ascendent. Dacă până acum aţi stat puţin retraşi, acum veți avea curaj să vă implicați în toate evenimentele, să luaţi decizii, să organizați, să preluați responsabilități.

Cu Marte în semnul vostru, știți ce vă va prii cu adevărat? Mișcarea! Puteți începe o activitate sportivă sau o puteți intensifica pe cea veche. Astfel, vă veți depăși limitele.", a mai spus Daniela Simulescu despre Capricorni. Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel