Urmărește emisiunea live
Horoscop februarie 2023. Voropchievici, despre o zodie: Un viitor perfect bate la ușă
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
În ediţia de duminică a emisiunii „Adevăruri ascunse”, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre horoscopul lunii februarie 2023.

Mihai Voropchievici a spus că nativii din Scorpion vor avea o lună foarte bună. De ce? Pentru că un viitor perfect le bate la ușă în februarie.

„Nativii din Scorpion învață să fie mai deschiși față de partener. Vă veți apropia mult mai profund. Veți putea poate să vă construiți un viitor perfect în februarie. Familia Scorpionului va fi un real sprijin pentru cei care au copii și îi va ajuta la tot ce doresc să facă”, a zis Mihai Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse” realizată de Cătălina Porumbel.

VEZI ȘI: Horoscop februarie 2023. Voropchievici: Zodia care intră într-o noua etapă a vieții și se simte extraordinar așa - https://www.dcnews.ro/horoscop-februarie-2023-voropchievici-zodia-care-intra-intr-o-noua-etapa-a-vietii-si-se-simte-extraordinar-asa_903589.html

CITEȘTE ȘI: Horoscop 30 ianuarie - 5 februarie 2023. Daniela Simulescu, sfat prețios pentru Berbec / video - https://www.dcnews.ro/horoscop-30-ianuarie-5-februarie-2023-daniela-simulescu-sfat-pretios-pentru-berbec-video_903648.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel