Horoscop februarie 2023. Voropchievici, despre o zodie: E șansa să iubești cu adevărat. Relația de cuplu merge mai bine ca niciodată!
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Voropchievici
Voropchievici
De miercuri intrăm în luna februarie. Este o perioadă destul de bună pentru majoritatea zodiilor.

A spus-o Mihai Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse” realizată de Cătălina Porumbel.

„O lună a lui Cupidon, așa cum își dorește! Nu trebuie să mai treceți prin greutățile din trecut. Șansa să iubești cu adevărat este în luna februarie. Relația de cuplu merge mai bine ca niciodată! Zidurile care au fost între voi dispar. Se ridică ceața”, a zis Mihai Voropchievici despre nativii din zodia Balanță.

VEZI ȘI: Horoscop februarie 2023. Voropchievici: Zodia care intră într-o noua etapă a vieții și se simte extraordinar așa

Cât despre Taur, numerologul a zis: „Taurii se simt extraordinar în noua etapă a vieții. În 2023, ei intră într-o viață nouă. Au venit la rând să-și plătească „păcatele”, adică dacă au făcut lucruri bine, vor primi lucruri bune. Pentru ei, întâmplările care se succed par ireale. Ei încă nu s-au trezit. Taurii vor să pipăie pentru a vedea dacă este real ce li se întâmplă. Partenerul de viață vine și-și recunoaște greșelile. Este o lună a iertării. Totuși, să vă permiteți o doză de egoism unde este cazul. Dacă simțiți că persoana nu vă răspunde la sentimente, nu trebuie să forțați. Dacă vreți neapărat, încercați”.

CITIȚI CONTINUAREA AICI - https://www.dcnews.ro/horoscop-februarie-2023-voropchievici-zodia-care-intra-intr-o-noua-etapa-a-vietii-si-se-simte-extraordinar-asa_903589.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel