Horoscop februarie 2023. Vești excelente pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Descoperă care sunt veștile pentru acești nativi în februarie 2023.

Luna februarie este una simplă din punctul de vedere al astrologiei. Evenimentele nu vor fi unele cu răsunet. Mercur scapă de semnul contaminat de retrogradare, Marte este în continuare direct, Jupiter se mișcă fără opreliști în Berbec. Vom sărbători Sf. Valentin și Dragobetele în liniște. Dar trebuie să știți un lucru. Eu cred că nimic nu este întâmplător! Cred că astrele s-au pus de acord să ne dea un răgaz. Liniștea dinainte furtunii! Pentru că martie va fi o lună explozivă! Vom avea unele tranzite istorice, care vor întoarce lumea cu susul în jos. Deci vă recomand să vă bucurați de februarie cât de mult puteți!

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

O să ai un început de lună foarte plin, odată cu Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Însă, este o lună excelentă pentru tine. Astrele te ajută, așa că nu mai poți da vina pe nimeni și  nimic. Nu trebuie decât să faci un pas înainte, astfel încât să deschizi multe uși. Este o lună importantă ca să ceri mai mult, dar și să îndrăznești. Primești ajutor și de la cei din jur și ai un curaj interior incredibil. Este momentul să faci primul pas în februarie, pentru că din martie, o să ai foarte multe posibilități.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Venus îți aduce sprijin din partea altora și multe beneficii de care te poți bucura în a doua lună a lui 2023. Mai mult, din punct de vedere financiar, lucrurile încep să meargă mai bine pentru nativii Taur. Totodată, urmează o lună bună ca să-ți dai seama în ce domeniu te-ai autosabotat, fie că este vorba despre situația profesională, personală sau socială. Ai și ocazia să ieși singur din anumite situații în care te-ai băgat. Fii atent la mesajele astrelor.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte este în mers direct în semnul tău, iar asta îți aduce curaj, forță și furie. Venus este în Casa a 10-a, așa că poți să ai parte de evenimente minunate, mai ales la început de februarie. Odată cu Luna Plină în Leu, de pe 5 februarie, o să-ți meargă mintea incredibil de bine. Poți să gândești diferit în această lună și să ceri lucruri noi. Poți învăța să pui și limite clare, mai ales în ceea ce privește familia.

Citește continuarea pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel