Horoscop, duminică, 9 iunie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Marte intră în Taur. 

Pe 9 iunie, Marte intră în Taur, unde va rămâne până pe 20 iulie. Marte reprezintă lupta, acțiunea și curajul. Arhetipul Taurului se referă la resurse, confort și siguranță. Vom deveni mai pragmatici și mai posesivi. Cei care vor resimți din plin acest tranzit sunt cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.  

Berbec

Marte, guvernatorul tău, își începe tranzitul în casa a doua banilor. Urmează multe cheltuieli neprevăzute. 

Taur

Marte intră în semnul tău și aduce curaj, inițiativă, energie, dar și faimosul duo furie-nerăbdare. Va trebui să înveți să jonglezi cu toate. 

Gemeni

Este cazul să faci un pas în spate. Să nu exagerezi cu nimic și să lași viața să se întâmple. Stai departe de oamenii dubioși. 

Rac

Marte îți va activa zona socială. Vei avea mai mult chef să te vezi cu oamenii dragi, să socializezi și să faci planuri. 

Leu

Chiar dacă ai o zi liberă sau nu, Marte va aduce multe preocupări legate de zona profesională. Stai departe de conflictele cu șefii. 

Fecioară

Astrele te invită să nu stai prea mult pe acasă. Ci să faci tot posibilul să te plimbi, să faci vizite sau să fii mai sociabil. 

Balanță

Orice exces de zel va fi pedepsit. Tu trebuie să știi că bateriile de energie sunt goale și că trebuie să îți acorzi mai mult timp. 

Scorpion

Marte intră în casa a șaptea. Relația de cuplu va fi mult mai dinamică decât te-ai fi așteptat. Iar cei singuri vor deveni foarte atrăgători. 

Săgetător

Muncești cu drag și spor. Te-a lovit hărnicia! Dar vei avea și un obicei exagerat: acela de a te stresa prea mult din nimic. 

Capricorn

Noul tranzit al lui Marte vine să îți amintească faptul că și tu ai fost copil și că nu trebuie să fii foarte dur. O zi bună pentru gesturi romantice. 

Vărsător

Vei avea tendința de a face totul pe repede pentru că nu vei fi capabil să stai cu emoțiile și stările tale. Pentru a le procesa. 

Pești

Ce-i în gușă și-n căpușă! Nu mai ai răbdare și comunici destul de direct. Poate prea direct pentru oamenii din jur care se vor simți jigniți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel