Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, duminică, 8 octombrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Marte face careu cu Pluto. 

Duminică, 8 octombrie, Marte din Balanță formează un careu cu Pluto din Capricorn. Este esențial să ne amintim să folosim puterea noastră în mod responsabil. Acest aspect ne poate aduce la suprafață sentimente intense, provocându-ne să alegem între dominare și colaborare. Atenție la tendințele distructive!

Berbec

Indiferent de ce se va întâmpla în exteriorul tău, vei cuprins de numeroase tensiuni interioare. Și vei deveni foarte furios. 

Taur

Ar fi bine să stabilești din timp programul zilei, dar și ce persoane anume se ocupă de fiecare activitate. Procrastinarea nu ajută deloc. 

Gemeni

Vei încerca să te impui în orice ipostază. Vei reacționa urât de fiecare dată când cineva îți va spune ce să faci. 

Rac

Limbajul agresiv nu ajută pe nimeni niciodată! Așa că stai departe de el și încearcă să nu îl permiți deloc în sânul familiei. 

Leu

Astrele îți recomandă să conduci cu grijă, să fii mai diplomat și să nu spui imediat ceea ce gândești. Dă-ți timp!

Fecioară

Vei face multiple cheltuieli pe fond emoțional. Dacă te răsfeți, nu este nicio problemă. Însă dacă  le vei face pentru a demonstra ceva, nu este bine. 

Balanță

Toată lumea te enervează. Simț nevoia să fii lăsat în pace, dar exact când îți este lumea mai dragă, atunci te deranjează cineva. 

Scorpion

Te bântuie niște amintiri. Ar fi bine să nu te întorci prea mult în trecut, ci să găsești ancore pentru a trăi aici și acum. 

Săgetător

Unii prieteni nu sunt de acord cu planurile tale și ți se pare că o fac intenționat sau din invidie. Nu este cazul să te grăbești cu opriniile!

Capricorn

Astăzi ești iute la mânie. De aceea ar fi bine să stai departe de conflicte, posibile discuții contradictorii sau de persoanele care nu îți plac. 

Vărsător

Nu este cea mai bună zi pentru spontaneitate! Pentru că nimic nu va ieși așa cum ția-i fi dorit și te vei frustra. 

Pești

Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu nicio investiție. Poate mai aștepți câteva zile. Încă nu ai toate datele problemei stabilite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel