Horoscop, duminică, 7 noiembrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, duminică, 7 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, duminică, 7 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Mercur sextil Venus. 

Mercur în Scorpion va face un sextil cu Venus în Capricorn. În următoarele zile, intuiția se va împleti în mod armonios cu sentimentele noastre. Vom găsi dovezi pentru a demonstra orice suspiciune.

Berbec

Este o zi bună pentru a-i lăsa pe ceilalți să se ocupe de treburile cotidiene. Tu vei interveni doar dacă se vor complica anumite aspecte.

Taur

Partenerul pare să aibă mai multă încredere și putere, așa că îl lași pe el să decidă planul zilei. Discuțiile dintre voi vor fi mult mai profunde.

Gemeni

Te vei enerva serios atunci când cineva va interveni în treburile tale gospodărești. Sau dacă se va plânge de modul în care te ocupi de ele.

Rac

Ești deschis la orice propunere din partea celor dragi. Aștepți cu sufletul la gură și chiar te arăți disponibil să te implici din toate punctele de vedere.

Leu

Astrele îți recomandă să zici precum ceilalți și să faci doar cum vrei tu. Adică să nu întreții un conflict doar de dragul orgoliului.

Fecioară

Vei fi persoana care va avea un sfat bun pentru oricine, atât pentru apropiați, cât și pentru cei străini. Ai instrumentele necesare să stingi orice conflict.

Balanță

Vei fi foarte preocupat de îmbunătățirea locuinței. Și în acest sens, vei fi dispus să cheltuiești bani în plus față de bugetul inițial.

Scorpion

Nimic nu îți face mai mare plăcere astăzi ca o discuție cu persoana iubită sau oamenii cei mai apropiați. Mintea îți va fi destul de activă.

Săgetător

Vei avea chef să îți faci ziua frumoasă. Și vei căuta diferite metode. Chiar dacă buzunarul tău va deveni mai ușor. Ai nevoie de odihnă din plin.

Capricorn

Vei atrage ușor privirile tuturor. Te simți bine în pielea ta și asta se vede. Prietenii vor fi de mare ajutor dacă le vei permite.

Vărsător

Nu lași pe nimeni să ia decizii în locul tău. Preferi să nu iei parte la unele evenimente dacă nu ai libertate totală de acțiune. Vei fi destul de încăpățânat. 

Pești

Te va măcina o mulțime de gânduri. Mai ales legate de nedreptățile care se petrec în jurul tău. Dar îți vei da seama că fiecare este responsabil pentru propria persoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel