Horoscop, duminică, 7 iunie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Galaxie
Galaxie
Horoscop. Deși efectele Eclipsei se dizolvă, rămânem afectați în continuare de careul între Soare și Marte. 

Berbec

Încă din primele ore ale dimineții, vei fi mai morocănos, deși nu ai deloc motive. Poate ești plictisit de discuțiile din familie.

Taur

Orice drum pe care îl vei face va presupune cheltuieli mai mari decât te-ai fi așteptat. Deci pregătește-te din timp!

Gemeni

Partenerul nu are energie să se țină de toate planurile tale, deci nu te supăra pe el degeaba. Evită conflictele cu persoanele în vârstă!

Rac

Oamenii cred că tu ești oficiu de informații, că altfel nu înțelegi cum vin toți să îți pună destule întrebări la care nu ai răspuns.

Leu

Dacă la începutul zilei, te simți singur, după prânz, vor apărea mulți prieteni cu destule propuneri de petrecere a timpului.

Fecioară

Cei care au copii vor trebui să le acorde mai multă atenție, iar ceilalți se vor preocupa mai mult de pasiunile mai vechi.

Balanță

Partenerul se comportă ciudat și nici nu îți spune ce i se întâmplă. Recomandarea astrelor este să fii alături de el necondiționat.

Scorpion

Vei fi acuzat că ești prea zgârcit, dar tu știi că ai avut cheltuieli serioase în ultimele zile și nu mai ai chef să pierzi bani aiurea.

Săgetător

Începi să te liniștești, să îți treacă anxietatea de vineri când a fost Luna Plină în semnul tău. Ar fi bine să îți faci planuri pentru mâine.

Capricorn

Astăzi îți permiți să visezi cu ochii deschiși, să le spui și altora despre dorințele și planurile tale. Ești mai încrezător.

Vărsător

Oricât de mult te-ai strădui, tot nu ai energie suficientă să termini tot ce ți-ai propus. Nu este cazul să te superi pe tine.

Pești

Îi vei acuza pe cei din familie că au cerințe prea mari de la tine. Iar tu vrei doar să te relaxezi și să te distrezi astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel