Horoscop, duminică, 7 august 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Astăzi avem un careu între Marte și Saturn. 

Marte reprezintă modul de acțiune, energia și motivația. Iar Saturn se referă la blocaje. Careul dintre Marte și Saturn este unul dintre cele mai neplăcute aspecte din teoria astrologică. Pentru că aduce dificultăți, limitări și provocări la tot pasul. Fără să ne dăm seama, ne inhibăm pornirile, devenim timizi și căpătăm o senzație cumplită de inadecvare. Și nu neapărat din cauza exteriorului, ci din cauza îndoielii de sine.

Berbec

Marte este guvernatorul tău, iar careul acestuia cu Saturn nu îți priește deloc. Mai ales din punct de vedere financiar. 

Taur

Vei fi destul de sensibil și dezorientat. Nu este o zi bună pentru decizii importante. Recomandabil ar fi să prioritizezi odihna. 

Gemeni

Ți-ar prii mai multă socializare. Dacă stai prea mult în casă, îți vor da târcoale tot felul de gânduri care mai de care mai apocaliptice. 

Rac

Nu este cea mai bună zi pentru a împărtăși apropiaților planurile tale. Reacțiile lor nu vor fi deloc pe placul tău. 

Leu

Partenerul poate fi pus pe șotii sau scandal. Nu pare să aibă motive serioase. Cert este că astrele îți recomandă să eviți confruntările cu el. 

Fecioară

Poți fi cel care mediază unele conflicte din jur. Percepi mult mai obiectiv unele faze, iar cunoscuții îți solicită sprijinul. 

Balanță

Cheltuielile inutile îți vor aduce bucurie pe moment, însă, pe urmă, îngrijorările referitoare la buget îți vor da viața peste cap. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să nu menții tensiunile din relație. Adică, dacă partenerul te lasă în pace, să nu insiști tu pe urmă. 

Săgetător

Tonul acuzator nu te va ajuta cu absolut nimic. Ba chiar îți poate aduce pierderi. Ce dragi vor refuza să te mai ajute. 

Capricorn

Poți fi mai deschis față de partener. Și mai puteți rezolva din neînțelegeri. Dar pentru asta, trebuie bineînțeles să mai lași de la tine. 

Vărsător

Ești prea dur cu oamenii apropiați. De parcă i-ai pedepsi pentru ceva anume. Îți vor reproșa acest fapt și te vei supăra. 

Pești

Cu greu te vei abține astăzi. Vei spune clar și răspicat orice te deranjează. Dar nu este potrivit să îi acuzi pe alții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel