HOROSCOP, duminică, 6 noiembrie 2016
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

Berbec

Ar fi bine sa stai putin pe loc, inainte de a porni acel plan pe care l-ai pregatit deja pentru zilele viitoare. O zi de repaus, in care sa analizezi la rece planurile facute, ar fi de folos, pentru a descoperi aspecte care ti-au scapat din vedere.

Taur 

Nu spera lucruri pe care nu le poti atinge, pentru ca unele din aceste puncte de varf depind de eforturile tale de pana acolo. Mai ai de muncit, de tras, de depus eforturi, scopul cel mare e inca departe, dar daca nu ai mai fi atat de concentrat la tinta finala, ci doar la drumul pana acolo, ai vedea ca evolutia va fi mult mai sigura.

Gemeni

Cineva iti ofera o informatie care devine de fapt o garantie ca esti pe calea cea buna spre un succes la care visezi. Aveai nevoie de aceasta confirmare, care suna ca o aprobare, ca un stimulent sa nu te opresti din drum, pentru ca nu mai e mult si vei ajunge acolo unde ti-ai propus. 

Rac

Nici tie nu-ti vine a crede ce evolutie grozava au luat lucrurile! Rareori esti atat de optimist si de pozitiv in fata provocarilor, iar atitudinea aceasta este exact cheia succesului spre o tinta majora spre care te indrepti. Nu spune nicio clipa ca nu se poate atinge, lasa fricile in urma si concentreaza-te numai asupra capatului acestui drum.

Leu

Privesti spre trecut cu luare aminte, pentru ca ai trecut candva printr-o situatie care ti-ar putea fi lectie pentru ceea ce se petrece acum. Nu e prima oara cand ai trait asa ceva, ai mai avut cateva momente similare mai demult, deci ajunge doar sa privesti inapoi cu atentie.

Balanță

Discuta cu ceilalti despre planurile tale pentru ca, momentan, nu detii toate informatiile pentru a le pune in aplicare. Va aparea cineva cu mai multa experienta care iti va transmite exact pontul de care aveai nevoie.

Scorpion

Esti foarte darnic si dispus sa treci cu vederea probleme din care chiar ai avut de suferit si bine faci, pentru ca asa te eliberezi de un stres inutil care nu te lasa sa evoluezi. Iertarea ta poate fi legata de orice.

Săgetător

Nu incerca sa pari altcineva decat esti, pentru ca se va vedea de la o posta ca porti o haina care nu te reprezinta. Incerci s-o faci pe durul, pe superiorul, pe atotputernicul, or tu nu esti deloc asa, ca atare ar fi mai bine sa iti admiti adevarata fata fara sa te jenezi de eventualele puncte slabe.

Capricorn

Parca ai fi consemnat la domiciliu, dar nu-ti displace deloc sa stai acasa, mai ales daca ai tot felul de treburi de rezolvat intre peretii locuintei tale. Preocuparea ta numarul unu se indreapta spre confortul tau domestic, incat nu ar fi de mirare sa intorci toata casa pe dos ca sa rearanjezi totul.

Vărsător

Daca vezi ca s-au aliat o gramada de rivali impotriva ta si se opun cu vehementa parerilor tale, ar fi bine sa nu tii cont de acestia. Unii nu stiu altceva decat sa critice ceea ce fac altii, ca atare, ca sa depasesti cu bine afrontul, ar fi bine sa fii mai intai de acord tu singur cu propriile tale alegeri. 

Pești

Desi nu suporti sa taci cand ai avea atatea sa spui, de data aceasta iti pui singur lacat la gura, constient ca tacerea e, de data aceasta, de aur, deci cea mai buna abordare. Poate te afli in preajma unei persoane care acapareaza toata discutia si nu-ti mai gasesti si tu loc sa spui ce ai in minte, sau poate celalalt sta la panda sa te prinda cu cea mai mica greseala ca apoi sa te puna la index. (Sursa: teotrandafir.com)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel