Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, duminică, 6 august 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Urmează un careu intre Soare și Jupiter. 

Apropierea Soarelui din Leu de careul cu Jupiter din Taur va deschide calea unor exagerări, dar mai ales unor situații care vor scoate la suprafață rigiditatea din noi. Vă reamintim și faptul că Venus retrogradă se apropie de Lilith în Leu. Și că Mercur merge cot la cot cu Marte în semnul Fecioarei. Cu alte cuvinte, nu ne plictisim deloc!

Berbec

Când lumea vrea să se distreze, tu ai chef să muncești și invers. Cert este că nu te vei lăsa convins atât de ușor. Apropiații vor trebui să îți facă pe plac. Și cu Luna în semnul tău, vei trece prin multe stări. 

Taur

Conjuncția Venus-Lilith te pune pe jar. Fie pe plan amoros, fie pe plan financiar. Astrele îți recomandă să nu te lași influențat de familie sau cunoscuți. Vei regreta pe urmă. 

Gemeni

Mercur este stingher în apropierea lui Marte. Unele cuvinte ale familiei te vor răni ușor. Așa că fă tot posibilul să nu pui deloc la suflet ce îți vor spune cei dragi. 

Rac

Mintea îți merge de minune. Dar îți este frică să comunici ceea ce gândești. Așa că vei alege să stai în banca ta. Chiar dacă vei regreta. 

Leu

Astrele îți atrag atenția asupra faptului că va exista un risc crescut de cheltuieli inutile. Important este să nu încerci să demonstrezi nimic nimănui. 

Fecioară

Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, nu uita ceva! Cu Mercur și Marte în semnul tău până pe 27 august, ai posibilitatea de a deveni mai curajos și mai încrezător. 

Balanță

Trebuie să împaci și capra și varza. Adică să petreci timp cu oamenii dragi, dar să dedici timp în mod conștient odihnei. Sau relaxării. 

Scorpion

Partenerul s-ar putea să fie mai năzuros. Dar nu te deranjează. Îl lași să se manifeste după cum dorește. Nici tu nu ești perfect. 

Săgetător

Vei fi prea autoritar pentru gusturile celor dragi. Simți nevoia să te evidențiezi, să ieși în față, să deții controlul. 

Capricorn

Astrele te invită să fii mai plimbăreț. Să nu stai doar acasă. Te vei plictisi repede. Unii dintre voi vor dori să își facă planuri. 

Vărsător

Discuțiile despre bani cu partenerul nu îți vor face bine. Te vor indispune serios. Dar nu ești dispus deloc să lași de la tine. 

Pești

Careul dintre Soare și Jupiter te va face prea activ, chiar și pentru gusturile tale. Te plictisești repede de orice activitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel