Horoscop, duminică, 4 februarie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur petrece ultima zi în Capricorn. 

Luna își va începe tranzitul prin semnul Săgetătorului. Și ne va da, exact acum în ultima zi a săptămânii, chef de aventură și de distracție. Mercur se pregătește să iasă din Capricorn și să intre în Vărsător unde se va întâlni mâine cu Pluto. 

Berbec

Astrele te invită să vezi partea plină a paharului prima dată. Vei face eforturi în acest sens, dar și rezultatele vor fi pe măsură. 

Taur

Partenerul va fi dispus să mai lase de la el. Dar va trebui să comunicați până când veți ajunge la un numitor comun. 

Gemeni

Cu Luna prin casa a șaptea, nevoile partenerului vor fi pe primul loc. Și nu este cazul să te comporți precum un copil. Va veni și rândul tău. 

Rac

Astrele îți recomandă să te ocupi mai mult de treburile gospodărești. Hărnicia va fi cea care te va ajuta să treci peste momente mai grele. 

Leu

Ar fi bine să nu amâni unele discuții cu partenerul. Astfel scurtezi perioada până la a găsi soluții la unele probleme care nu dispar. 

Fecioară

Mercur se pregătește de schimbare. Încearcă să îți faci un plan al zilei, dar să ai în vederea și capacitatea ta de adaptare. 

Balanță

Unele replici ale familiei pot durea mai mult decât te-ai fi gândit. Încearcă să nu pornești și alte discuții contradictorii. 

Scorpion

Există iar riscul să spui multe și să nu faci nimic. Astăzi ar fi bine să fii mai tăcut și să începi să te gândești la următorul pas. 

Săgetător

Încearcă să discuți cu apropiații atunci când vrei să faci o investiție serioasă. Poate aceștia au mai multă experiență ca tine. 

Capricorn

Mercur se pregătește să iasă din semnul tău. S-ar putea să devii foarte încăpățânat, să nu lași deloc de la tine și să fii prea autoritar. 

Vărsător

Intuiția ta va fi destul de puternică. Astrele te invită să lași viața să se întâmple, nu să încerci tu să controlezi tot. 

Pești

Discuția cu un prieten îți va aduce numeroase revelații referitoare la viitorul apropiat. Deci fă tot posibilul să fii mai sociabil!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel