Data publicării:

Horoscop, duminică, 4 august 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Venus se pregătește să părăsească semnul Leului. 

Luna tranzitează astăzi semnul Leului. Venus se pregătește să părăsească Leul. Și nu uitați că Mercur își va începe retrogradarea mâine! Așa că să nu vă mirați dacă (re)apar tot felul de încurcături. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Astrele îți recomandă să nu fii prea critic, nici cu tine și nici cu oamenii dragi. Sigur se pot găsi soluții le problemele apărute pe neașteptate. Nu uita și de distracție!

Taur/Ascendent în Taur

Urmează o schimbare a lui Venus, guvernatoarea ta. Te vei simți dator să mai schimbi una alta în gospodărie sau să reiei legătura cu unele rude. Stai departe de tot ce este exagerat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur va retrograda. Trebuie să te aștepți la tot felul de încurcături în ceea ce privește chestiunile administrative sau buna relaționare cu rudele. Nu lua încă decizii marcante!

Rac/Ascendent în Rac

Venus va ieși din casa a doua. Deci, pe ultima sută de metri, s-ar putea să faci unele cheltuieli pe care le vei regreta pe urmă. Comunicarea va fi problematică. 

Leu/Ascendent în Leu

Venus te va părăsi mâine. Ai mai putea profita de ea astăzi. Cum? Prin a vedea jumătatea plină a paharului și prin a fi generos cu oamenii dragi. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur va retrograda în semnul tău. Vei observa că totul încetinește în jurul tău. Și ai face bine să nu grăbești nimic. Vei fi mai introvertit astăzi. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Astrele îți recomandă să mai schimbi ceva în modul în care socializezi. Poate reiei legătura cu unii prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Online sau offline. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu te baza mult pe oamenii din jur. S-ar putea ca programul lor să se schimbe brusc și să nu se mai poate țină de promisiunile pe care ți le-au făcut. Și nu trebuie să te simți trădat. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Este o zi bună pentru călătorii. În niciun caz singur! Poate cu partenerul, cineva din familie sau un prieten drag. Discuțiile cu aceștia îți vor prii de minune!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Astrele îți recomandă să stai cât mai departe de discuțiile prea serioase. Există riscul să te contrazici cu apropiații din cauza unor subiecte care nu își au rostul. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus va ieși din casa a șaptea a relațiilor. Partenerul va fi mult mai atent la nevoile tale. Cert este că trebuie să fii mai deschis și să le și comunici. Vei da dovadă de un grad crescut de diplomație. 

Pești/Ascendent în Pești

Cum Mercur va retrograda, astrele îți recomandă să acorzi atenție suplimentară modului în care comunici, mai ales cu partenerul. Cu siguranță că vor apărea neînțelegeri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel