Horoscop, duminică, 31 iulie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens
Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens
Horoscop zilnic. Opoziție Mercur-Saturn. 

Mercur face o opoziție cu Saturn. Lipsa încrederii în noi ne face să comunicăm cu grijă, cu atenție și să nu ne grăbim. Îndoiala va fi permanent în mintea noastră. Unii vor fi mai fricoși, alții prea vanitoși. Conjuncția Uranus-Nodul Nord se perfectează în semnul Taurului. Marte li se alătură ușor ușor. Tripla conjuncție va avea efecte serioase pe plan mondial, mai ales din punctul de vedere al resurselor. 

Berbec

Cu cât te vei umfla mai mult în pene, cu atât vei avea mai mult de pierdut. Astrele îți recomandă să fii rezervat în toate domeniile importante. 

Taur

Conjuncția Marte-Uranus-Nodul Nord îți poate da numeroase idei. Doar cele care implică un grad ridicat de independență sunt bune. 

Gemeni

Discuțiile despre pierderi și eșecuri nu te ajută cu nimic. Nici măcar să găsești înțelegere la cei dragi, deci fă bine și evită-le!

Rac

Cei dragi au anumite dorințe și nu le poți rezista. Vei cheltui sume serioase de bani pentru a le face pe plac, după care te vei îngrijora. 

Leu

Opui rezistență atunci când apropiații îți fac unele propuneri. Te vor convinge cu greu ca măcar să încerci. Trebuie să le explici că ai frici. 

Fecioară

Te strezi din orice și exagerezi. Încearcă să îți încarci programul cât poți de mult astfel încât să nu îți mai rămână timp pentru a te gândi la subiecte inutile. 

Balanță

Degeaba cauți vinovați. Pierzi timp prețios și energie. Deci victimizarea nu te ajută deloc. O zi bună pentru învățarea asumării. 

Scorpion

Parcă nimeni nu te înțelegi. Dar nici nu renunți la ideile tale. În alte condiții, ar fi fost bună persuasiunea, dar astfel nu te ajută la nimic. 

Săgetător

Nici tu și nici cei dragi nu vă veți putea ține de un program strict atunci când vine vorba de treburile gospodărești. Deci fiți mai relaxați!

Capricorn

Te minunezi de ce le trece unor prin cap! Dar astrele te sfătuiesc să nu crezi tot ce auzi. Ai nevoie de multe argumente concrete. 

Vărsător

Vei fi acuzat că ești prea morocănos, că te iei prea în serios sau că nu ești deloc amuzant atunci când trebuie. Și chiar vei fi toate cele enumerate. 

Pești

Orice cuvânt negândit poate deveni una devărat bumerang. Așa că ai grijă când, în preajma cui și în ce fel deschizi gura!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel