Data publicării:

Horoscop, duminică, 3 decembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus face un careu cu Pluto. 

Pe 3 decembrie, Venus din Balanță face un careu cu Pluto din Capricorn. Venus, planeta iubirii, a plăcerii, a pasiunii și a banilor face un careu cu Pluto, planeta căreia îi place să dezgroape trecutul și să ne încingă „demonii de la subsol”. Apar tensiuni, gelozii, crize în zona amoroasă. Vom asista la lupte pentru putere.

Berbec

Există posibilitatea unor tensiuni în relația de cuplu, dar și în parteneriatele profesionale. Încearcă să nu iei decizii pe care le poți regreta.

Taur

Careul lui Venus cu Pluto îți poate da bătăi de cap când este vorba de treburile gospodărești. Încearcă să simplifici totul.

Gemeni

Romantismul exagerat nu te poate ajuta. De altfel, ar fi bine să eviți orice exces de zel. Creativitatea va fi la cote înalte.

Rac

Relațiile cu membrii familiei vor fi complicate. Nu îți convin multe aspecte, dar nici nu le poți evita. O zi bună pentru curățenie.

Leu

Discursul tău va fi destul de sarcastic. Apropiații vor trece cu vederea, dar colegii sau șefii îți vor atrage atenția.

Fecioară

Vei avea tendința de a face cheltuieli în mod compulsiv. De cele mai multe ori din dorința de a fugi de unele emoții copleșitoare.

Balanță

Astrele îți recomandă să stai departe de lupte pentru putere, de provocări sau oamenii conflictuali. O zi bună pentru schimbarea înfățișării.

Scorpion

Te vei lăsa influențat de oameni care nu sunt atât de importanți pentru tine. Lipsa de încredere în tine este cauza.

Săgetător

Prietenii se răzgândesc și te vei simți dezamăgit. Astrele îți recomandă să nu te victimizezi prea mult și să te bucuri de această zi.

Capricorn

Cel mai bine ar fi să stai departe de discuții cu șefii sau persoanele autoritare. Nu vei reuși deloc să îți păstrezi obiectivitatea.

Vărsător

Dacă ai ziua liberă, astrele îți recomandă să te bucuri de aceasta. Dacă lucrezi, ai face bine să fii mai atent la cerințele șefilor.

Pești

Astăzi poți fi cel mai generos om, dar și cel mai zgârcit. Ar fi bine, totuși, să fii mai atent la stabilitatea financiară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel