Horoscop, duminică, 28 noiembrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, luni, 13 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, luni, 13 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Luna se va afla tot în semnul Fecioarei. 

În continuare, conjuncția dintre Soare și Mercur din semnul Săgetătorului este destul de activă. Acest aspect predispune la nevoia de a vorbi mult și de a nu sta locului. Este posibil să fim și mai repeziți ca altădată. Dar ne face și mai optimiști și convingători. De asemenea, și sextilul dintre Venus și Marte încă mai are efecte.

Berbec

Dacă nu te vei lăsa pradă impulsului de a critica excesiv oamenii din jurul tău sau evenimentele, poți avea o zi de duminică foarte bună.

Taur

Vei fi preocupat să nu pierzi timp degeaba. Te vei supăra dacă prietenii întârzie sau dacă familia nu respectă programul agreat inițial.

Gemeni

Vor fi multe interacțiuni, atât cu oamenii dragi, cât și cu alte persoane. Dar îți priește această agitație pentru că nu vrei să stai singur.

Rac

Uiți că este duminică și îți dedici mult timp rezolvării unor treburi gospodărești nu atât de urgente. Puțină distracție nu strică.

Leu

Ești mânat de o dorință de a te simți bine indiferent de ce se întâmplă în jurul tău. Alegi să ignori știrile și veștile neplăcute.

Fecioară

Cuvintele celor dragi vor trezi tot felul de emoții în tine. Îți vei găsi cu greu cuvintele. Astrele îți recomandă să nu iei decizii pentru alții.

Balanță

Ai nevoie de mișcare. Vrei să te plimbi, să mergi în vizite și să te vezi cu oameni dragi. S-ar putea să fii cel mai vorbăreț.

Scorpion

Te vei gândi și vei discuta despre bani. Ești curios să vezi cum reușeșc alții să își gestioneze bugetul. Poate afli lucruri folositoare.

Săgetător

Nimic nu îți stă în cale. Vei fi precum un titirez. Efervescența ta poate avea și un risc: să te implici în multe acțiuni superficiale.

Capricorn

Îți vei dori câteva clipe pentru a medita la ce s-a întâmplat săptămâna aceasta. Ca să fii sigur că ziua de mâine începe bine.

Vărsător

Din fericire, astăzi, prietenii sunt deschiși la propunerile tale. Îți va face o mare plăcere să fii în compania lor.

Pești

Fără să îți dai seama, îi influențezi pe cei dragi astfel încât să aleagă ceea ce tu propui. Chiar dacă inițial nu sunt deloc de acord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel