Horoscop, duminică, 28 ianuarie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Mercur face un trigon cu Uranus. 

Mercur din Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur. Găsim idei inovatoare, soluții originale, ne permitem să nu urmăm căile bătătorite și suntem mai deschiși față de schimbări. Mai ales la nivel profesional. Un aspect bun pentru cei care doresc să schimbe strategia financiară pentru 2024. 

Careul Soare-Jupiter continuă și aduce optimism forțat, exces de zel, mândrie. Ego-ul nostru va fi testat. Vom avea nevoie de moderație. Cei care vor resimți din plin acest aspect vor fi cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător.

Berbec

Vei fi prea dur cu tine. Și s-ar putea să pierzi unele oportunități. Astrele îți recomandă să cauți metode pentru a te relaxa. 

Taur

Vei avea idei bune, însă te vei confrunta și cu un nivel crescut de nerăbdare. Cel mai bine ar fi să lași deciziile pe altă zi. 

Gemeni

Nu vei avea stare. Te plictisești repede și le vei transmite și celorlalți starea ta. Plimbările te vor ajuta enorm. 

Rac

Discuțiile de astăzi cu partenerul te vor ajuta să îl cunoști mai bine. Încearcă să nu acoperi alte goluri cu cheltuieli inutile. 

Leu

Careul dintre Soare și Jupiter îți provoacă multă liniște, mai ales în sectorul relațional. Cel mai bine ar fi să stai departe de reproșuri. 

Fecioară

Pot apărea tot felul de vești sau evenimente neașteptate, așa că îți recomandăm să fii mai flexibil cu programul zilei. 

Balanță

Venus se apropie de un trigon cu Jupiter. Astrele îți recomandă să petreci mai mult timp în compania familiei, online sau offline. 

Scorpion

Vor apărea neînțelegeri în sânul familiei. Prima ta tendință va fi aceea de a le evita. Dar astrele îți recomandă să nu fugi de ele. 

Săgetător

O zi bună pentru calcule, analize și strategii financiare. Cu siguranță, discuția cu o persoană mai experimentată te va ajuta. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să stai departe de tentații. Cheltuielile inutile sau superficiale îți vor aduce numeroase reproșuri. 

Vărsător

Treci foarte repede de la o stare la alta. Te vei enerva pe oamenii din jurul tău. Ți se va părea că sunt prea înceți. 

Pești

Dacă oboseala își face simțită prezența, ai face bine să nu o ignori deloc. Ai nevoie de pauze mici și dese. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel