Horoscop, duminică, 28 aprilie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna își va începe tranzitul în semnul Capricornului. 

Vă reamintim că ne apropiem de conjuncția lui Marte cu Neptun din Pești și că Venus va intra în Taur. 

Berbec

Trebuie să ai în vedere și partea spirituală a vieții. S-ar putea să ai numeroase revelații despre propria personalitate. Trebuie doar să îți pui întrebări. 

Taur

Pot apărea clipe de confuzie atunci când vrei să planifici unele evenimente cu prietenii. Astrele îți recomandă să ai un plan de rezervă pregătit. 

Gemeni

Cu unele persoane dragi nu te poți înțelege orice ai face. Astrele îți recomandă să nu pui prea mult preț astăzi pe problemele cu ei. 

Rac

Îți întorci atenția totală către partener. Și te uiți pe tine. Poate că ar fi cazul să te gândești și la ceea ce vrea sufletul tău. 

Leu

Ești foarte influențabil. Așa că încearcă să fii mai selectiv în ceea ce privește oamenii lângă care vei petrece timp astăzi. 

Fecioară

Tu și partenerul nu vă puneți de acord. Și nici nu prea reușiți să vă înțelegeți. Atât tu, cât și el, una ziceți și alta faceți. 

Balanță

Te vei simți epuizat din cauza treburilor gospodărești, dar nici măcar nu soliciți ajutorul. Astrele îți recomandă să mai amâni unele sarcini. 

Scorpion

Astrele te încurajează să pui pe primul loc bunăstarea relației de cuplu. Și abia pe urmă să ai în vedere și restul. 

Săgetător

Te apuci de mai multe activități în același timp și nu o termini pe niciuna. Ce-i drept, nici familia nu îți este alături așa cum ai fi vrut. 

Capricorn

Luna îți va tranzita semnul, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să te preocupi doar de partea superficială a vieții, ci și de cea emoțională. 

Vărsător

Nici astăzi nu vei fi mai atent cu banii! Conjuncția Marte-Neptun îți scoate în cale tot felul de tentații și spiritul practic îți va lipsi. 

Pești

Tu s-ar putea să planifici multe, dar nu te vei putea ține de toate. Și mai bine așa! Poate că nici nu erau atât de importante!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel