Horoscop, duminică, 26 iunie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Luna tranzitează zodia Gemenilor. 

Trio-ul Luna-Mercur-Venus din Gemeni alături de duo-ul Marte-Jupiter din Berbec creează multe situații în care să interacționăm cu oameni noi, să participăm la evenimente interesante sau să comunicăm mai des. 

Berbec

Nu este cazul să stai prea mult în casă. Ocupă-te de treburile gosdpodărești, dar nu uita și să te preocupi de viața ta socială. Dacă nu, te vei plictisi cumplit. 

Taur

Planul zilei este destul de aglomerat. Pare că vrei să recuperezi sau să supracompensezi ce nu ai apucat să faci toată săptămâna. 

Gemeni

Astrele îți susțin orice inițiativă. Cu Luna în semnul tău, te poți baza și pe intuiție, nu doar pe partea cerebrală. Vei fi destul de vorbăreț. 

Rac

Trag oamenii de tine să ieși în oraș, dar te vei lăsa destul de greu convins. Nu vei fi cea mai sociabilă persoană, dar e important să nu stai doar în casă. 

Leu

Oamenii dragi îți vor face ziua mai frumoasă. Astrele îți recomandă să te bazezi pe propunerile lor, nu neapărat pe ce crezi tu că ar fi mai bine. 

Fecioară

Pe unde te duci, trebuie să preiei responsabilități. Dar important este să îi convingi pe cei din jur să se implice în proiectele tale. 

Balanță

Știi ce ți-ar face bine? O plimbare. O vizită. Și bineînțeles nu singur. Ai nevoie de oameni mulți în jurul tău și chiar îi vei găsi. 

Scorpion

Munca îți face mare plăcere, mai ales când este pentru cei dragi. Încearcă să nu dai ascultare bârfelor și să nu dai din casă prea mult. 

Săgetător

Este o zi foarte bună pe plan amoros. Astrele te invită să îți faci planuri alături de partener. Ci singuri pot cunoaște posibili parteneri. 

Capricorn

Te pierzi prea mult în detalii, iar familia va fi nemulțumită. Tu chiar depui eforturi uimitoare pentru a le face pe plac persoanelor dragi. 

Vărsător

Astrele vor ca tu astăzi să te și distrezi. Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, ai mare nevoie de câteva clipe în care să te bucuri de viață. 

Pești

Discuțiile cu membrii familiei vor fi destul de interesante. Dar nu este cazul să pui etichete, să găsești vinovați sau să tragi concluzii pripite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel