Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, duminică, 24 septembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de un trigon Mercur-Jupiter. 

Soarele se instalează ușor ușor în semnul Balanței. Veți observa că atât voi, cât și apropiații, veți fi mai sociabili, mai flexibili și dornici de a împăca pe toată lumea. De asemenea, crește nevoie pentru lucrurile frumoase și pentru armonie. Mercur se apropie de un trigon cu Jupiter. 

Berbec

Astăzi poți îmbina utilul cu plăcutul. Mai ales când este vorba de a ajuta o persoană dragă. Vei fi destul de eficient. 

Taur

Venus va face în curând, din nou, careul cu Uranus. Deci nu te poți baza pe stabilitate în aceste zile. Dar te vei obișnui. 

Gemeni

Cum Mercur va face un aspect armonios cu Jupiter, și tu simți nevoia de a fi generos sau mai înțelegător cu membrii familiei. 

Rac

Discuțiile cu familia te ajută să ieși din zona de confort. Inițial, vei opune rezistență, dar va trebui să accepți realitatea. 

Leu

Vei fi destul de pragmatic. Chiar mai mult decât ți-ai propune. Dar chiar este important să nu mai arunci cu resursele în zadar. 

Fecioară

Ești foarte curios. Vrei să înveți multe. Însă, apropiații nu au timpul și dispoziția necesară pentru a-ți satisface poftele. 

Balanță

Lasă intuiția să te ajute! S-ar putea să ai numeroase surprize plăcute. Încă nu este cazul să le împărtășești unele secrete apropiaților. 

Scorpion

Nu prea ești în apele tale. Dar, cei dragi te vor înțelege și te vor lăsa în pace. Astfel încât să revii la sentimente mai bune. 

Săgetător

Vrei să ți se dea dreptate, așa din principiu. Dar va trebui să îți dai seama că nu te ajută la mare lucru. Poate doar la inflamarea orgoliului. 

Capricorn

Indiferent de planul zilei, trebuie să îți faci timp și să îți păstrezi resurse pentru distracție și romantism. Ai nevoie de voie bună și iubire. 

Vărsător

Dacă vei abandona controlul, vei avea foarte multe de câștigat. De asemenea, încearcă să nu arunci cu banii în stânga și dreapta. 

Pești

Îți pui prea multe întrebări. Este bine să îți exprimi emoțiile, dar discută cu tine însuți și explică-ți că nu este sănătos să stai prăpăstios atâta timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel