Horoscop, duminică, 24 iulie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Ne apropiem de un careu Venus-Jupiter. 

Venus din Rac se apropie de un careu cu Jupiter din Berbec, iar Mercur din Leu de un careu cu Marte din Taur. Peste câteva zile vom avea cea mai norocoasă Lună Nouă, în semnul Leului. Și nu uitați că ne aflăm înainte începerii retrogradări ale lui Jupiter. Vom relua activitățile începute după data de 11 mai. 

Berbec

Poate fi o zi de duminică foarte atipică. Te confrunți cu un sentiment de nemulțumire. Problema este că nici nu știi exact ce vrei. 

Taur

Unele cuvinte spuse cu multă încredere s-ar putea să îi atingă pe unii apropiați nu în cel mai bun mod. Vei primi reproșuri. 

Gemeni

Îți sare țandăra din orice. Chiar și pentru unele nimicuri, cărora altădată nu le-ai fi acordat nici măcar o secundă din viața ta. 

Rac

Evită discuțiile cu șefii, fie că ai o zi liberă, fie că ești la serviciu. Pot apărea ciocniri din cauza opiniilor total diferite. 

Leu

Îți susții punctele de vedere cu putere, iar familia va încercă să te facă să ți le schimbi. Dar nu vor avea argumente destul de puternice. 

Fecioară

Nu vrei să fii deloc în ofensivă, faci tot posibilul să te extragi din situațiile conflictuale. De fapt, fugi de responsabilități în plus. 

Balanță

Astrele îți recomandă să pui accent pe relaxare și odihnă. Mâine se anunță o zi mai grea la serviciu. Și nu neglija somnul!

Scorpion

Marte se apropie de o conjuncție cu Uranus. S-ar putea să nu prea te simți în apele tale zilele acestea. Indiferent de ce faci. 

Săgetător

Evită să fii autoritar cu persoanele dragi, s-ar putea ca acestea să nu vadă cu ochi buni pornirile tale. Fii mai blând!

Capricorn

Vei observa mai bine diferențele dintre tine și partener. Dar asta nu trebuie să vă depărteze, ci să vă apropie și mai mult. 

Vărsător

Nici tu nu știi ce vrei: ori să ieși în oraș, ori să stai mai mult în casă. Orice ai alege, tot nu vei fi mulțumit pe deplin și te vei plânge. 

Pești

Îți ia ceva timp să îți convingi partenerul să te urmeze. Tu ai vrea o zi mai plină, el ar vrea să se odihnească după câteva zile grele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel