Data publicării:

Horoscop, duminică, 23 aprilie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine de Quique de la Pixabay
Imagine de Quique de la Pixabay
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Gemenilor. 

Luna tranzitează semnul Gemenilor. Din punctul de vedere al statisticii astrologice, putem spune că avem o mare nevoie pentru comunicare, schimbări și plimbări. Mercur retrograd în Taur însă ne va face puțin rigizi și circumspecți. Cu alte cuvinte, ne vom gândi de n ori înainte de a face ceva sau de a pleca la drum. 

Berbec

Familia îți atrate atenția, așa cum știe ea, că trebuie să te preocupi mai mult și pentru treburile gospodărești. 

Taur

Iei o decizie după care te iei cu treabă și uiți. Din fericire, apropiații îți vor aminti și te vei ocupa și de schimbările care trebuie făcute. 

Gemeni

Parcă oamenii din jurul tău se mișcă precum melcul. Dar adevărul este că răbdarea ta este inexistentă astăzi. 

Rac

Tranzitul lui Marte în semnul tău te activează, te face să fii mai îndrăzneț. Problema este că oamenii din jur nu sunt pregătiți de asta. 

Leu

Te enervează faptul că trebuie să iei tu decizii pentru cei dragi. Nu ar fi o problemă, dar nici nu le va conveni nimic. 

Fecioară

Astrele te atenționează în continuare că trebuie să fii mai atent la drumurile pe care le faci. Să te asiguri de fiecare dată. 

Balanță

Ai nevoie de soluții de rezervă. Chiar și pentru situațiile care nu sunt atât de importante. Și să nu uităm de vigilență în zona financiară. 

Scorpion

Răzgândirile partenerului te scot din sărite. Dar, pe de altă parte, nici tu nu știi sigur ce vrei. Nu este cazul de conflict. 

Săgetător

Nu va fi o zi liniștită! Toate planurile vor fi date peste cap. Și cu greu te vei ma putea ține de anumite promisiuni făcute familiei. 

Capricorn

Vei avea tendința să îți complici ziua. Astrele îți recomandă să mai delegi și celor dragi din chestiunile administrative. 

Vărsător

Te zbați prea mult pentru orice. De parcă ai vrea să demonstrezi ceva cuiva. Dar nu este cazul. Încearcă să te liniștești!

Pești

Ai nevoie să fii ghidat. Ai prea multe gânduri și nu poți lua o decizie. Astrele îți recomandă să nu stai doar în casă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel