Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, duminică, 20 octombrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Luna va tranzita semnul Gemenilor. 

Sezonul Balanței mai durează câteva zile. Soarele din acest semn va face și un careu cu Pluto din Capricorn, aspect ce se va repeta abia peste aproximativ 250 de ani. Vom face eforturi sau compromisuri serioase pentru a rămâne diplomați sau pentru a ne înțelege cu toată lumea. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Astrele îți oferă aspectele necesare pentru a îmbunătăți relația cu partenerul. Vor fi și tensiuni, dar acestea trebuie discutate, nu evitate. 

Taur/Ascendent în Taur

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Programul tău se va aglomera considerabil în zilele ce urmează și nu ai nevoie de stres suplimentar. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Și mâine este o zi! Așa că dă-i timp timpului atunci când pare că eforturile tale nu dau roade. Poate că nu ai nici claritatea necesară. 

Rac/Ascendent în Rac

Nu este cazul să fii foarte exigent cu propria persoană. Folosește această zi pentru a căuta echilibrul interior și armonia în sânul familiei. 

Leu/Ascendent în Leu

Mintea îți joacă feste! Ar trebui să nu iei nicio decizie bazată pe primul gând. Astrele îți recomandă să aduni dovezi concrete. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Dacă tot apar cheltuieli, măcar unele să fie făcute și pentru propriul răsfăț. Astăzi poți media conflictele celor apropiați. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Trebuie să te pui pe primul loc, să asculți doar de ce îți zice propria inimă. Unii nu vor fi de acord. Nici nu mai contează atâta timp cât ești tu bine. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cu Mercur în semnul tău, putem spune că ai o sumedenie de idei. Important este să găsești oamenii care să te ajute să le dai viață. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu ai chef de ceartă și de tensiuni. Dar unii prieteni nu țin cont și de rugămințile tale sau ale altora și s-ar putea să creeze disensiuni inutile.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Începi mai multe treburi și bineînțeles că nu termini nimic. Insiști să înveți tot din greșelile tale, nu din ceea ce te învață apropiații. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cei care călătoresc pot avea parte de tot felul de evenimente ciudate. Însă prietenii se vor demonstra a fi de mare ajutor. 

Pești/Ascendent în Pești

Trebuie să fii mai atent la persoanele pe care le lași în preajma ta. Nu este cazul să faci compromisuri mai ales dacă vrei să ai o zi de calitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel