HOROSCOP, duminică, 20 noiembrie, 2016
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

Berbec 

Esti cam sensibil din punct de vedere emotional si, la o stare deja fragila, orice cuvant cu tenta negativa are efecte si mai mari asupra ta. De fapt, esti atat de sensibil, incat chiar si cel mai mic afront te doare, orice aspect ciudat te ingrijoreaza, si totul din cauza unui psihic fragil si pesimist. Elibereaza-te de aceste stari neplacute, deci, daca vrei sa te linistesti si sa te eliberezi de povara din suflet, primul pas ar fi sa iesi din mediile incarcate negativ. Daca la problemele tale mai vin si ei cu ale lor, fii sigur ca ziua va fi ratata.

Taur 

Discutia cu o persoana mai matura are efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, te stimuleaza sa-ti pui mintea la contributie si sa faci planuri marete de perspectiva, dar, pe de alta parte, iti taie un pic elanul, pentru ca iti atrage permanent atentia ca ceea ce visezi nu se ridica peste noapte, ci in timp indelungat si cu imense eforturi. Merita sa visezi ca totul e posibil si ca vei ajunge acolo candva, dar trebuie sa fii permanent constient cat de mult ti se cere ca sa-ti indeplinesti visul pe care celalalt ti-l alimenteaza cu argumente puternice.

Gemeni

E o placere sa-ti revezi azi rudele mai in varsta, de la care afli o multime de lucruri interesante. Parintii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignora si nici nu considera vorbele lor drept o cicaleala, pentru ca va veni o zi cand te vei folosi de cele auzite azi de la ei. Cand vei fi parinte, vei transmite si tu mai departe aceste invataturi ca atare tine-le bine minte si transforma-le in principii sanatoase de viata. Prezenta ta face bine celor dragi tie, aflati deja la varste onorabile, de aceea ar fi bine sa le faci o vizita sau sa le dai un semn de viata.

Rac 

Esti pus in fata unei analize obiective, dar nu te baza numai pe ce iti transmite creierul, care, da, are o viziune clara asupra lucrurilor, dar trebuie sa privesti totul si cu sufletul, dar cu un suflet pur, neatins de influentele negative din jur. Imagineaza-te ca esti un copil pus in fata unei nedreptati si care nu se apuca de plans, ci, cu un dram de naivitate si inocenta, gaseste cel mai bun remediu la situatia de fata. Solutia nu e atat de profunda sau de ascunsa, ci e chiar la suprafata si atat de simpla, incat numai un suflet de copil o poate vedea. Adu-ti aminte sa razi, sa glumesti, sa te joci un pic, si ai sa descoperi repede ce ai de facut .
Citeste si: Zodia care saptamana viitoare va primi numai dragoste

Leu 

Cel mai pretios lucru pe care il descoperi azi cu alti ochi e prietenia, pentru ca vei vedea cati oameni tin cu adevarat la tine. Vei fi uimit sa descoperi semne de prietenie si la persoane carora nici nu le acordai prea multa atentie inainte, ceea ce ar trebui sa-ti schimbe atitudinea fata de ei. Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei pe care ii numeai tu asa, ci oameni care au stat in banca lor si au asteptat ca tu sa-i descoperi. Ceea ce au unii de oferit azi pentru tine e un semn clar de prietenie sincera si adevarata, ca atare ar fi bine sa-i privesti altfel de acum inainte. S-ar putea naste o relatie reciproca foarte frumoasa si armonioasa daca va apropiati mai mult, caci prietenia voastra se bazeaza pe gestul de a darui si de a primi absolut dezinteresat si sincer.

Fecioara

Rareori esti atat de optimist si de entuziast, dar te afli intr-un moment al anumitor planuri care te motiveaza la maxim. Ai convingerea ca toate merg ca pe roate, ca inaintezi repede si bine spre ceea ce ti-ai propus, iar la originea acestei evolutii excelente se afla nimic altceva decat increderea ca totul va fi bine. Toate lucrurile se aseaza acolo unde trebuie, atunci cand trebuie, semn ca esti sustinut pe toate planurile ca scopul tau sa fie atins mult mai repede, deci mentine acest ritm alert si mai ales acest tonus ridicat, pentru ca succesul visat e din ce in ce mai aproape. Gandeste pozitiv si continua!

Citeste continuarea pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel