Horoscop, duminică, 2 octombrie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur își oprește retrogradarea. 

Mercur își va opri retrogradarea în semnul Fecioarei. Bineînțeles într-un stil măreț! Printr-o opoziție cu Neptun! Pentru încă o perioadă vom fi destul de confuzi, nu vom ști în cine și ce să credem și vom avea senzația că ne-am pierdut simțul logic. Atenție că efectele retrogradării se vor resimți până pe 29 octombrie. Luna va ieși din Săgetător și va intra în Capricorn. 

Berbec

Vei observa că în jurul tău se întâmplă evenimente fără logică. Nu este cazul să încerci să găsești tu soluția. 

Taur

Te agiți prea mult din nimic. Mai ales pentru chestiunile inutile. Încearcă să nu te iei prea în serios. 

Gemeni

Mersul direct al lui Mercur ar trebui să îți dea apă la moară. Indiferent de ce ai face. Dar nu porni la drum până nu găsești un punct de echilibru. 

Rac

Ai o pofta de socializare, ceva ieșit din comun. Parcă ai vrea să recuperezi ceva. Astrele îți recomandă să nu stai doar acasă. 

Leu

Începi să îți chibzuiești mai bine banii. Mercur și-a oprit retrogradarea în casa resurselor, deci vei avea parte în sfârșit de claritate. 

Fecioară

Mercur își oprește retrogradarea în semnul tău. Pentru o perioadă s-ar putea să nu îți găsești motivația sau să te simți epuizat. 

Balanță

Astăzi este mai important ce nu se spune. Deci astrele îți recomandă să acorzi atenție gesturilor și detaliilor aparent nesemnificative. 

Scorpion

Te vei lovi de faptul că oamenii din jur nu reușeșc să se pună de acord. Deci nu este cazul să te bazezi pe ei, ci doar pe tine. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să eviți conflictele! Vei respinge orice formă de autoritate. Fă tot posiblul să ai un program simplu!

Capricorn

Drumurile pe care le vei face, scurte sau lungi, vor fi pline de încurcături. Asigură-te că pleci din timp, există risc de întârziere. 

Vărsător

Astăzi vei dori să fii spectator, să stai retras. Unii oameni nu vor respecta această dorință. Va trebui să fii cât se poate de diplomat. 

Pești

Partenerul se poate implica mai mult în evenimentele la care participați. Așa că nu ezita să îl rogi acest lucru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel