Horoscop, duminică, 19 mai 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus se află în conjuncție cu Uranus. 

Venus se află în continuare într-o conjuncție cu Uranus în Taur. Venus este responsabilă de iubire, plăcere, resurse și bani. Uranus înseamnă surpriză, neobișnuit, independent, nonconformism, dar și revoluție, autenticitate, rupere bruscă. Taurul este un semn de pământ stabil, fixist, rigid, dornic de confort, ține de siguranță, nu vrea să renunțe, ține cu dinții de orice, nu îi plac crizele, nu îi place stabilitatea și vrea să aibă totul aranjat. E posibil să avem parte de schimbări neașteptate pe plan amoros, dar și financiar.

Berbec

Apar tot felul de tentații cărora nu le vei rezista. Așa că buzunarele tale vor avea de suferit. Încearcă să nu iei decizii pe plan personal. 

Taur

Conjuncția Venus-Uranus te poate ajuta să faci o îmbunătățire în viața de zi cu zi. Trebuie doar să fii dispus să renunți la confort. 

Gemeni

Soarele se pregătește să intre în semnul tău. Dar, până atunci, te vei confrunta cu lipsa energiei și vei avea o atitudine ursuză. 

Rac

O zi foarte bună pentru socializare! Nu te teme să fii mai nonconformist, rebel sau prietenos. Vei atrage noi oameni în viața ta. 

Leu

Vrei să fii ascultat și validat. Vei căuta metoda cea mai potrivită care să te ajute să primești respectul celorlalți. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să te plimbi mai mult. Orice călătorie îți va aduce beneficii. Și încearcă să nu fii stresat din cauza serviciului. 

Balanță

Este o zi mai ciudată pentru tine. Dar vestea bună este că vei avea unele revelații cu impact serios în perioada următoare. 

Scorpion

Relația cu partenerul va trece prin clipe de instabilitate. Important este să nu opui rezistență și să te adaptezi. 

Săgetător

Nu este cea mai bună zi pentru a o petrece doar muncind sau ocupându-te de treburile gospodărești. Trebuie să te și distrezi!

Capricorn

Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să petreci mai mult timp cu copiii. Sau măcar să comunici cu ei dacă sunt departe de tine. 

Vărsător

Nici tu nu știi ce vrei! Îți place timpul petrecut cu familia acasă, dar te plictisești repede. Și vrei să ieși în oraș. 

Pești

Ai un talent oratoric nemaipomenit! Cuvintele tale îi vor cuceri pe oamenii din jurul tău. Vei da dovadă și de generozitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel