Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, duminică, 18 august 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur retrograd face un careu cu Uranus. 

Mercur retrograd din Leu face careu cu Uranus din Taur. Mercur retrograd în Leu ne aduce curajul de a vorbi, de a spune în sfârșit ceva de care ne era frică, de a crea și de a acționa „cu tupeu” acolo unde trebuia de mai mult timp. Uranus este planeta surprizelor, a scenariilor la care nu te-ai fi gândit. Ce produce careul dintre acești doi aștri? Gândirea și comunicarea noastră de azi vor fi cel puțin surprinzătoare. Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate. Dar și soluții inventive! Să notăm în această zi ideile care ne vin, cine știe ce poate ieși din asta, ceva genial ar putea apărea la suprafață.

Berbec/Ascendent în Berbec

Astrele îți recomandă să stai departe de tentațiile de pe plan financiar. S-ar putea să nu mai deloc limite și să faci unele cheltuieli riscante. 

Taur/Ascendent în Taur

Familia nu îți împărtășește unele idei și astfel ajungeți să creați o atmosferă tensionată în jurul vostru. Încearcă să nu îți schimbi repede punctul de vedere. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Una gândești și alta spui. Apropiații rămân șocați și fac eforturi pentru a îți înțelege comportamentul. Trebuie să fii mai atent la drumuri. 

Rac/Ascendent în Rac

Cuvintele costă! De aceea ar fi bine să stai departe de laude sau replici arogante. Mai ales în preajma oamenilor apropiați. Evită cheltuielile inutile!

Leu/Ascendent în Leu

Careul Mercur retrograd-Uranus îți dă idei neobișnuite, dar și un comportament bizar. Vei lupta ca niciodată pentru propria libertate. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vei încerca să găsești scuze tuturor, să le treci cu vederea greșelile și să te sacrifici. Dar, pentru tine, cine face toate astea? Fii mai egoist!

Balanță/Ascendent în Balanță

Vor apărea neînțelegeri în relația cu unii prieteni. Stai departe de acuzații nefondate sau de a avea prejudecăți. Ocupă-ți timpul cu activitățile tale preferate!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Între tine și partener va fi o competiție serioasă. Faci tot posibilul să îți dea dreptate și să te urmeze. Dar s-ar putea să ai surprize!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cei care călătoresc vor avea parte de tot felul de încurcături! De asemenea, cei care trebuie să studieze vor duce lipsă de putere de concentrare. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Urmează o Lună Plină în casa a doua. Încearcă să îți faci un buget pentru perioada aceasta și să te ții de el cât se poate.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Apar neînțelegeri în comunicarea cu partenerul. Sau, altfel spus, nu vă sincronizați deloc. Astrele te invită să înveți să îți gestionezi emoțiile. 

Pești/Ascendent în Pești

Dacă nu stabilești de la început cui delegi unele treburi gospodărești, îți vei face viața un calvar. Pentru că va trebui să te ocupi tu de toate. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel