Horoscop, duminică, 17 iulie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop. Conjuncție Mercur-Soare. 

Mercur face o conjuncție cu Soarele din semnul Racului. Discuțiile din sânul familiei vor fi prioritare. Dar, în același timp, ne pot împiedica să vedem clar anumite situații. Pentru că ne lăsăm influențați destul de ușor. Trigonul dintre Mercur din Rac și Neptun și Pești vine cu o porție zdravănă de inspirație, creativitate și intuiție. Acest aspect îi va ajuta mai ales pe cei credincioși sau pe cei care lucrează în domeniile artistice. 

Berbec

Discuțiile despre și cu familia îți vor ocupa mai tot timpul. De asemenea, vei consuma multă energie pentru treburle gospodărești. 

Taur

Este foarte important să discuți despre subiectele care îți plac, altfel te vei simți în plus și vei prefera să rămâi tăcut. 

Gemeni

Conjuncția Soare-Mercur se va petrece în zona banilor. Dacă nu ești atent, vei fi predispus la cheltuieli serioase și inutile. 

Rac

Pierzi timpul cu o idee care nu aduce nimic bun în viața ta. Pur și simplu insiști și insiști. Oameni apropiați îți vor atrage atenția că există și alte variante. 

Leu

Orice eveniment neașteptat nu este nici bun nici rău. Îți vei da seama că așa a trebuit să fie și că până la urmă nu poți controla totul. 

Fecioară

Mercur se întâlnește cu Soarele, și acest aspect nu te va lăsa să vezi clar intențiile prietenilor. Te vei confrunta cu o doză serioasă de confuzie. 

Balanță

Pe de o parte vrei ca apropiații să asculte de tine, pe de altă parte ai vrea să fugi de orice responsabilitate. Te vei împotrivi oricărei persoane cu autoritate. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să te plimbi, să călătorești sau să porți discuții despre subiecte serioase. Ai nevoie de oameni deștepți în jurul tău. 

Săgetător

Poate fi o zi bună pentru a-ți accepta fricile și pentru a-ți arăta vulnerabilitatea. S-ar putea ca reacțiile celorlalți să fie nemaipomenite. 

Capricorn

Toată atenția ta este îndreptată înspre partener. Aproape că trăiești pentru acesta. Îl vei aproba, îl vei urma fără pic de regret. 

Vărsător

Orice tip de muncă va fi terapeutică pentru tine. Fie că este vorba de treburile gospodărești, fie că este vorba de ajutor acordat apropiaților. 

Pești

Astrele te invită să nu îți neglijezi deloc dorințele. Ci să le asculți și să încerci să le dai viață. Ai nevoie de bucurie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel