Data publicării:

Horoscop, duminică, 17 aprilie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. 

Luna tranzitează semnul Scorpionului. Este posibil să simțim totul la un nivel foarte intens și să dorim să controlăm emoțiile. De asemenea, ne apropiem de o conjuncție Mercur-Uranus. Ne trezim spunând lucruri la care nu ne-am fi gândit, care vor provoca audiența și care ne vor scoate din zona de confort. Planetele din Pești vor predispune la o stare letargică sau la evitare. 

Berbec

Soarele se pregătește să iasă din semnul tău, iar Marte este destul de amorțit. Deci nu este o zi foarte bună pentru acțiune. 

Taur

Vei avea o mulțime de revelații privind reacțiile partenerului. Ai putea chiar să i le împărtășești. Așa vă veți cunoaște mai bine. 

Gemeni

Mercur se apropie de Uranus, deci este posibil să faci tot felul de conexiuni pe care încă nu ai cum să le demonstrezi. 

Rac

Faci tot posibilul să creezi în jurul tău o atmosferă plăcută. Iar persoanele apropiate vor fi alături de tine și te vor susține. 

Leu

Astrele îți recomandă să stai mai mult pe acasă. Nu neapărat pentru a petrece timp cu familia, ci pentru a te odihni.

Fecioară

Apropierea lui Mercur de Uranus vine la pachet cu o irascibilitate greu de gestionat. Iar ceilalți îți vor declanșa tot felul de porniri. 

Balanță

Poate fi una din acele zile în care ajuți pe cineva, donezi sau te implici mai mult în treburile gospodărești. Te vei simți bine. 

Scorpion

Paleta de emoții experimentată astăzi îți va arăta dimensiunea lumii tale interioare. Astrele te invită să fii cât se poate de prezent. 

Săgetător

Vei dori să eviți orice situație inconfortabilă. Nu ești pregătit nici pentru o discuție contradictorie, nici pentru o problemă a familiei. 

Capricorn

Discuțiile cu prietenii nu trebuie să fie neapărat despre subiecte superficiale. Astrele te invită să fii mult mai deschis cu emoțiile tale. 

Vărsător

S-ar putea să spui lucruri pe care să le regreți pe urmă. Astrele îți recomandă să îți dai seama de ce vrei să fii mai autoritar. 

Pești

Este o zi de stare. Îți poți da seama încă din primele ore ale dimineții. De altfel, astrele îți recomandă să nu sabotezi semnalele organismului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel