Data publicării:

Horoscop, duminică, 16 octombrie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de un trigon Soare-Marte. 

Ne apropiem de o săptămână dinamică din punct de vedere astrologic. Urmează o mulțime de evenimente importante. Unele care ne vor pregăti de altele destul de provocatoare. Deci am putea profita de zilele acestea să ne distrăm, să ne bucurăm de viață și să petrecem timp cu aceia dragi. Nu este cazul să vă speriați, ci doar să conștientizați că vor fi momente mai stresante, mai ales în ultima săptămână a lunii. 

Berbec

Nivelul de diplomație este destul de ridicat. Chiar și tu vei rămâne marcat de această atitudine a ta. Folosește-o din plin!

Taur

Venus va schimba semnul peste câteva zile. Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi pentru îmbunătățirea relației de cuplu. 

Gemeni

Mercur își vede de drum, nu face aspecte. Și asta înseamnă că ai putea să încerci să fii mai optimist și să nu te lași influențat. 

Rac

Luna îți tranzitează semnul. Vei fi destul de emotiv, iar dacă vei participa la evenimente în familiei, te vei simți ca peștele în apă. 

Leu

Te cuprinde un exces de zel. Simți că nu ai energie, dar nu vrei să lipsești de la unele evenimente. Și vei vorbi foarte mult. 

Fecioară

Te apasă unele greutăți. Deci ar fi bine să nu le preiei și pe cele ale apropiaților. Ocupă-te de socotelile tale!

Balanță

Vrei să demonstrezi ceva. Ori părinților, ori prietenilor, ori partenerului. Dar trebuie să nu uiți de ceea ce îți dorești tu cu adevărat. 

Scorpion

Te cuprinde un vârtej de emoții. Te duci spre trecut, te împrietenești cu nostalgia și încerci să îi contaminezi și pe ceilalți. 

Săgetător

O zi nemaipomenită pentru a o petrece în preajma prietenilor. Dar trebuie să iei în calcul și pe aceia ai partenerului. 

Capricorn

Partenerul s-ar putea să vrea să se impună în orice aspect legat de treburile gospodărești, iar tu nu prea vei fi de acord. 

Vărsător

Astăzi poți învăța din orice eveniment, drum. De la orice om întâlnit. Deci recomandabil ai fi să vorbești puțin și să asculți mult. 

Pești

Te bazezi prea mult pe sprijinul celorlalți. Dar dacă vrei ca totul să decurbă bine, ar trebui să nu ai deloc așteptări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel