Horoscop, duminică, 16 mai 2021
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay
Horoscop. În prima parte a zilei vom fi mai irascibili, iar spre seară mai înțelegători.

Berbec

Părerile apropiaților te vor afecta serios, fie că sunt pe placul tău sau nu. Îți pasă mai mult ca oricând de ceea ce cred oamenii cei mai dragi.

Taur

Teoretic, ziua de duminică este rezervată odihnei, nu socotelilor continue. Vorbești doar despre bani și reușești să îi indispui pe toți din jurul tău.

Gemeni

Tu chiar te bucuri de relaxarea restricțiilor. Vei încerca să recuperezi cât se poate ce nu ai putut face în ultimele luni. Carisma ta va atrage destule priviri.

Rac

Vei fi când cald și blând, când irascibil și certăreț. Doar tu vei fi responsabil de gesturile tale, așa că nu încerca să cauți vinovați.

Leu

Soarele se apropie de un trigon cu Pluto și acest aspect îți poate oferi puterea să vindeci o rană sufletească mai veche sau să fii foarte convingător.

Fecioară

Prietenii îți vor da planurile peste cap. Sau tu vei schimba programul de la o oră la alta. Deci te vei confrunta cu multe momente de instabilitate.

Balanță

Nu prea vei avea chef să împărtășești informații despre viața ta personală. Astrele îți recomandă să stai departe de orice bârfă.

Scorpion

Astrele îți recomandă să nu te bazezi pe promisiunile familiei, mai ales dacă se referă la călătorii. Oamenii una zic și alta fac. Este posibil să și uite.

Săgetător

Vei găsi oamenii potriviți în momentele potrivite. Orice problemă ai avea, dacă ești deschis și o comunici, vei primi imediat ajutorul necesar pentru rezolvarea ei.

Capricorn

Partenerul nu este de acord cu tine, dar nici nu are argumente serioase în acest sens. Poate a fost supărat la un moment dat și abia acum reușește să recunoască.

Vărsător

Menajul casei va fi terapeutic pentru tine. Deci dacă este ceva ce nu îți dă pace și te face agitat, poți începe să faci curățenie. Vei observa ce repede te echilibrezi.

Pești

Cu greu îți vei putea face timp pentru alte persoane. Partenerul și copiii îți consumă toate resursele. Totuși fă în așa fel încât să nu vă plictisiți prea tare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel