Horoscop, duminică, 12 mai 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna își continuă tranzitul în semnul Racului. 

Nu uitați că ne apropiem de conjuncția Soare-Uranus! Adică ne vom confrunta cu un oarecare nivel de instabilitate. 

Berbec

În afară de Marte, care te vrea mai tendențios și nerăbdător, restul configurației astrale îți recomandă să fii cât mai prezent, să te bazezi pe aici și acum. 

Taur

Nu uita că beneficiezi de Venus și de Jupiter. Dacă ai zi liberă, fă tot posibilul să nu o lași să treacă degeaba. Dacă muncești, păstrează-ți voia bună. 

Gemeni

Mercur se pregătește de o schimbare, dar până atunci te invită să fii sociabil, să cunoști oameni noi și să îți faci planuri.

Rac

Luna se află în semnul tău. Dacă vrei să ai o zi bună, trebuie să o petreci în preajma familiei sau într-un mediu confortabil. 

Leu

Soare se apropie de Uranus. Nu te poți baza pe nimeni și nimic! Important este să fii deschis și pregătit să te adaptezi. 

Fecioară

Orice drum pe care îl vei face va avea câteva surprize. Important este să nu te panichezi și să ai răbdare. Totul se va rezolva!

Balanță

Relația cu partenerul va fi destul de dinamică. Astrele te invită să eviți discuțiile despre bani. Fii mai rezervat!

Scorpion

Partenerul se schimbă de la o clipă la alta și nu reușești să te adaptezi atât de repede. Vor apărea discuții și reproșuri. 

Săgetător

Îți promiți că vei face multe, dar îți vei da seama pe parcurs că nu ai timp și energie pentru tot. Încearcă să îți accepți limitele. 

Capricorn

Indiferent de atmosfera din familie, astrele îți recomandă să cauți acele activități care îți fac plăcere. Poate chiar unele pasiuni mai vechi.

Vărsător

Vei fi tentat să faci unele cheltuieli inutile. Dacă vei avea răbdare, vei renunța singur la idee. Apropiații te vor aprecia pentru talentul oratoric. 

Pești

Te vei transforma într-un mediator pentru apropiați. Încearcă să nu fii totuși prea generos. Adică să îți pese mai mult de buzunarele tale.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel