Data publicării:

Horoscop, duminică, 12 iunie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Conjuncție Venus-Uranus. 

Astăzi avem o conjuncție între Venus și Uranus în semnul Taurului. Schimbări neașteptate pe plan amoros, dar și financiar. Uranus înseamnă surpriză, neobișnuit, independent, nonconformism, dar și știință, lumină, electricitate, spontaneitate, revoluție, autenticitate, inovație, rupere bruscă. 

Venus este responsabilă de iubire, plăcere, resurse și bani, iar Taurul este un semn de pământ stabil, fixist, rigid, dornic de confort, ține de siguranță, nu vrea să renunțe, ține cu dinții de orice, nu îi plac crizele. 

Mercur se pregătește să iasă din semnul Taurului.

Berbec

Astrele îți recomandă să fii mai atent când mergi la cumpărături. Există riscul unor cheltuieli exagerate pentru unele lucruri inutile. 

Taur

Conjuncția Venus-Uranus din semnul tău îți va aduce o doză bună de instabilitate. Iar tu vei apela bineînțeles la rigiditatea binecunoscută. 

Gemeni

Mercur se pregătește să intre în semnul tău. Îți dau târcoale tot felul de gânduri și idei, însă încă nu le poți verbaliza. De mâine încolo. 

Rac

Treci de la o stare la alta foarte repede, dar tu nu ești conștient. Însă apropiații îți vor menționa acest lucru pe care îl vei nega inițial. 

Leu

Pui prea multă presiune pe tine atunci când ești în compania unor grupuri mari de oameni. Adică faci tot posibilul să pari perfect. 

Fecioară

Vei fi foarte preocupat din cauza unor probleme de la serviciu. Însă este posibil ca tu să exagerezi. Nu îți neglija persoanele dragi!

Balanță

Conjuncția Venus-Uranus îți poate da adevărate bătăi de cap. Te vei agita în mod exagerat pentru absolut orice. Risc de cheltuieli exagerate. 

Scorpion

Partenerul te va provoca serios. Te scoate din zona de confort și cu greu îți vei controla anumite reacții. Ar fi bine să te odihnești mai mult. 

Săgetător

Îți propui multe planuri, dar vei trece superficial de unul la celălalt. Intenție există să te ocupi și de treburile gospodărești, dar pierzi repede interesul. 

Capricorn

Conjuncția Venus-Uranus are loc în casa veseliei și a poftei de viață. Deci depinde doar de tine să ai parte și de anumite momente pe placul tău. 

Vărsător

Este o zi bună pentru curățenie, redecorare sau clipe de răsfăț acasă. S-ar putea să beneficiezi și de unele discuții interesante cu familia. 

Pești

Ți-ar face bine o plimbare. Întâlnirile cu prietenii dragi. Discuții cu oameni interesanți. Și bineînțeles nu un program rigid. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel