Data publicării:

Horoscop, duminică, 11 august 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Scorpionului. 

Luna și-a început tranzitul în semnul Scorpionului. Ultima zi a săptămânii va fi inundată de emoții la extreme. Când suntem foarte sociabili și plini de energie, când suntem apatici sau mai închiși în noi. Nu ne ajută nici retrogradarea lui Mercur din Fecioară care ne va face să ne îndoim de propria persoană. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Cum Marte se apropie de Jupiter, îți faci multe planuri. Poate prea multe. Și când va trebui să treci la fapte, îți vei da seama că ziua are doar douăzeci și patru de ore. Chiar și pentru tine. 

Taur/Ascendent în Taur

Vulnerabilitatea zilei va fi bunăstarea relației cu partenerul. Câteodată comunicați din priviri, dar în majoritatea momentelor nu există nicio conexiune între voi. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Faci din țânțar armăsar! Familia își dorește mai multă liniște, dar tu consideri că sunt unele probleme care trebuie discutate în mod serios chiar astăzi. 

Rac/Ascendent în Rac

Îngrijorarea excesivă nu provoacă nicio schimbare pozitivă. Cel mult, te face să crezi că poți controla viața. Dar, în sinea ta, știi și tu că nu este deloc adevărat. 

Leu/Ascendent în Leu

Vei avea tendința de a-ți evita familia. Pare că sunt mai importante problemele prietenilor sau ale colegilor. Încearcă să găsești o soluție să îi împaci pe toți. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Una gândești și simți, alta comunici. Oamenii dragi te vor acuza de faptul că nu vrei să îți asumi unele acțiuni și că ar trebui să fii mult mai responsabil. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Nu prea te vei simți în apele tale. Ai senzația că nu ai toate datele necesare să reușești în anumite privințe. Atitudinea trebuie schimbată, aceasta te va ajuta să câștigi. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cu Luna în semnul tău, vei fi mai preocupat de ceea ce simți și de cum să îi faci pe cei dragi să te urmeze. Încearcă să nu consumi energia în activități superficiale. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Te plictisești repede, iar oamenii din jur nu înțeleg de ce respingi liniștea. Poate că este cazul să nu prea exagerezi cu lista de activități. Ești om, nu robot!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Comunicarea profundă cu oamenii apropiați va fi absentă. Vă spuneți lucruri superficiale, dar fugiți cât se poate de unele subiecte mai problematice. Vulnerabilitatea nu este doar o slăbiciune. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vei avea senzația că totul este despre tine. Orice discuție va avea parte și de o doză de victimizare din partea ta. Ai nevoie de atenție și nu știi cum să o ceri. 

Pești/Ascendent în Pești

Ești prea neliniștit. Astrele îți recomandă să îți găsești activități care să te ajute să fii mai prezent aici și acum. Partenerul sigur va avea câteva idei. Trebuie doar să comunici deschis cu el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel