Data publicării:

Horoscop, duminică, 10 decembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus face opoziție cu Jupiter. 

Pe 10 decembrie, Venus din Scorpion face o opoziție cu Jupiter din Taur. Acest aspect ne ajută să negociem eficient atât în sectorul amoros, cât și în cel financiar. Important este să nu exagerăm cu posesivitatea și obsesiile. Nu uitați că ne apropiem de ultima retrogradare a lui Mercur din 2023.

Berbec

Sectorul financiar poate fi afectat. Astrele îți recomandă să acorzi mai multă atenție negocierilor și să mai amâni deciziile.

Taur

Opoziția dintre Venus și Jupiter te poate face destul de influențabil. Vei avea tendința de a trece de la o stare la alta foarte repede.

Gemeni

Apropierea de Mercur retrograd îți va oferi tot felul de gânduri. Recomandarea astrelor este aceea de a te baza pe logică.

Rac

Astrele îți recomandă să te pui pe primul loc. Și pe urmă să ai în vedere și așteptările sau dorințele celor dragi.

Leu

Vei fi obligat să împaci capra cu varza. Adică să te înțelegi bine cu membrii familiei, dar și cu persoanele importante din carieră.

Fecioară

Astrele îți recomandă să stai departe de discuțiile moraliste. Să nu comunici prejudecățile tale și să fii discret.

Balanță

Vei fi tentat să faci o mulțime de cheltuieli. Și pe tot felul de chestii inutile și superficiale. În plus, generozitatea ta va fi uimitoare.

Scorpion

Astăzi te poți împăca cu partenerul sau poți comunica mai deschis cu el. Iar acesta te va aprecia enorm pentru implicare.

Săgetător

Dacă ai o zi liberă, încearcă să prioritizezi odihna. Dacă mergi la serviciu, ai face bine să nu îți încarci programul singur.

Capricorn

Opoziția Venus-Jupiter poate fi responsabilă pentru numeroase oportunități de distracție. Încearcă să nu le respingi.

Vărsător

Este o zi foarte bună pentru a te ocupa de confortul locuinței. Totuși, nu exagera cu cheltuielile. Și nici cu promisiunile făcute familiei.

Pești

Astrele îți recomandă să te plimbi astăzi, să fii mai sociabil și să îți faci planuri. Sau poate să înveți ceva practic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel