Horoscop dragoste mai 2022. Zodia cea mai avantajată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
mai 2022
mai 2022
Horoscop dragoste mai 2022. Trio-ul Venus-Marte-Jupiter în Berbec va retrezi pasiunea din fiecare!

Din mai putem spune că începem să trăim cu adevărat. Din toate punctele de vedere. Dar mai ales în ceea ce privește dragostea. După primele luni în care ne-am scăldat în apele confuze și înșelătoare ale Peștilor, iată că vom trece în competiția Berbecului. Jupiter se va depărta de Neptun din Pești și va intra în Berbec pe 11 mai. Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, tranzitează același semn între 2-28 mai. Iar Marte, responsabil de acțiune și pasiune, va tranzita și el primul semn al zodiacului, cel preferat de altfel, începând cu 25 mai. 

Uitându-mă încă o dată peste aspectele lunii mai, am simțit așa o bucurie, o poftă de viață și dorința de prospețime. Iar toate acestea se vor regăsi în viața fiecărui nativ. Este adevărat că aceia cu marcaj de foc în astrograma personală(Berbec, Leu, Săgetător) vor profita primii de trio-ul Venus/Marte/Jupiter, cu siguranță și ceilalți îl pot folosi. 

Când vorbim de atâtea planete în Berbec, vorbim de noutate. Mulți vor dori să scape de o relație toxică, alții să înceapă să iasă la întâlniri. Cert este că nu vom mai accepta compromisuri și că vom lupta pentru spațiul și libertatea noastră. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Cu Venus, Marte și Jupiter în semnul tău, ești obligat să ieși din casă. Fie cu partenerul, fie pentru a cuceri. Cu cât vei fi mai curajos, mai încrezător în calitățile tale, fizice în primul rând, cu atât vei fi mai observat de oamenii din jur. Nu trebuie să fie neapărat luna în care să începi o relație nouă, dar va fi una în care să fii foarte admirat de posibili pretendenți. 

Taur/Ascendent în Taur

 

Pentru tine, luna mai vine cu nevoia de a închide capitole vechi și toxice. Poate este cazul să nu mai răspunzi mesajelor unui fost partener. Să îți dai seama că nu mai există un viitor. Cei care sunt într-o relație trebuie să își accepte greșelile și să se împace. Sau să își ajute partenerul în momentele grele.

 

Despre restul zodiilor citiți pe ASTROSENS.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel