Horoscop decembrie 2022. Daniela Simulescu, previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liliana Zamarcaru
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac.

Decembrie este ultima lună a anului, dar în 2022, astrele nu vor fi de acord. Pentru că vom termina 2022/începe 2023 cu Mercur și Marte retrograde. Vă recomand să evitați rezoluțiile/dorințele de Anul Nou. Retrogradările celor două planete ne vor obliga să înfruntăm proiectele de care am fugit, să ne asumăm responsabilitatea sau să acceptăm ce nu putem controla. În niciun caz noi planuri. Adică, decembrie va readuce în viața noastră neputințele noastre. Putem alege noi să ne ocupăm de datorii. Astfel încât Mercur și Marte retrograd să nu ne dea viața peste cap.

În plus, ultima zi a anului va „beneficia" de o conjuncție Venus-Pluto în semnul Capricornului. Deci vom trece prin numeroase îngrijorări pe plan financiar. 

Un test suprem al lunii decembrie va fi recâștigarea încrederii, a credinței sau a speranței.

Previziuni pentru Berbec / Ascendent în Berbec

Berbecii sunt gânditori în ultima lună din an și iau în calcul tot ce au făcut pe parcurs. Din cauza lui Marte retrograd, poți fi cam bulversat pe toată durata lui decembrie și nu știi încotro te îndrepți. Ar trebui să stai liniștit și să te ocupi de lucururile care-ți fac plăcere. De pe 21 decembrie, beneficiezi de o sursă suplimentară de încredere, mai ales că 2023 te așteaptă cu noi oportunități.

Continuarea materialului pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel