Horoscop chinezesc 2023. Zodiile cu noroc de bani
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 01 feb 2023, 12:37
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Pe 22 ianuarie am părăsit Anul Tigrului și am trecut în Anul Iepurelui de Apă, care va dura până la 9 februarie 2024! Ești curios cum vei sta cu banii, în funcție de semnul tău din zodiacul chinezesc? Vezi cum arată previziunile!  

Ca să înțelegi mai bine cum funcționează astrologia chineză, ar trebui să fii atent la toate semnele din harta ta natală. Acestea sunt identificate în funcție de cei PATRU piloni importanți, respectiv ANUL, LUNA, ZIUA și ORA nașterii.

Anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum te raportezi la el, la lume în general, unde stai, la ţară, la neamul extins.

Luna naşterii este jobul, cariera, dar şi familia restrânsă: părinţi, fraţi, surori. Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii, ne dă energia principală şi este cel care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul. Orice interacţiune între an şi pilonul lunii, ne spune la ce să ne aşteptăm pe partea de job.

Ziua naşterii ne spune despre noi, ca indivizi, în viaţa noastră personală. Foarte important, ziua naşterii este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Vezi ce animal ai în ziua naşterii şi asta îți va da dinamica din relaţiile intime, din cele cu un partener de viaţă.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu aspiraţiile, contribuţiile noastre, averea, ce clădim, ce facem mai departe. Dar, în special, partea de copii şi de aspiraţii.

ŞOBOLAN (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Anul acesta o să ai un parcurs sinuos, cu răsturnări de situație. La locul de muncă, pot apărea situații favorabile care îți aduc bani, mai ales datorită unor binefăcători. Dar nu te aștepta la câștiguri enorme.

Dacă ești antreprenor, poți să-ţi mărești câștigurile dacă inovezi în afaceri. Din punct de vedere financiar, urmează aspecte pozitive în zona investițiilor. Pot fi șanse de călătorie în interes profesional, care aduc și bani. Îți poți crește vânzările.

BIVOL (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Apar și pierderi, dar și câștiguri financiare pentru cei cu semnul Bivolului. Ca să menții o cale financiară sigură, ar fi bine să te gândești de două ori înainte să renunți la locul de muncă, pentru a căuta altceva.

Poți să te bucuri de un venit stabil, dar nu se anunță îmbogățirea.

Dacă ai afaceri, ai face bine să-ți dezvolți rețeaua de parteneri. Evită cheltuielile excesive și nu lua împrumuturi de care nu ai nevoie. Ai grijă și pe partea de contracte. Alege investiții mici, care limitează și riscurile.

TIGRU (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Ești tigru în zodiacul chinezesc? Te poți bucura pe plan financiar, fiindcă se anunță un an norocos la capitolul finanțe. Ai noroc în carieră, iar parteneriatele în afaceri îți aduc numai satisfacții.

Îți poți crește averea dacă ești prudent și dacă îți asumi doar riscuri atent calculate. Deși ai în față un an prosper, fii cumpătat cu cheltuielile.

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?