Horoscop chinezesc 2023. Predicții pentru toate zodiile în Anul Iepurelui de Apă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Vrei să afli care sunt predicțiile zodiile tale, în horoscopul chinezesc? Anul 2023 va fi anul Iepurelui de Apă, iar iepurele este un semn al longevității și al păcii în cultura chineză. Îți putem spune că anul nou este văzut ca o perioadă plină de speranță.

Despre persoanele născute în anul Iepurelui de Apă se spune că sunt ingenioase, vigilente și rapide în gândire. În 2023, există previziuni că sunt zodii care scapă de necazurile din 2022, în timp ce altele ar trebui să fie pregătite pentru probleme sau mici accidente.

Horoscop chinezesc 2023 Iepure (1951, 1963, 1975,1987,1999, 2011)

În 2023, pe Iepuri îi așteaptă numeroase provocări în horoscopul chinezesc. Acestea pot aduce și multe schimbări, așa că se impune mare grijă la toate aspectele vieții. De altfel, iepurii sunt încurajați să evite schimbările majore în noul an. Dacă te-ai gândit să-ți schimbi statutul social, să începi o nouă afacere sau o nouă școală, poate ar fi mai bine să aștepți.

Totodată, se spune că, pentru orice ai vrea să realizezi, ar trebui să-ți dublezi efortul, spre deosebire de alți ani. Poți să reduci problemele și ghinionul dacă ești circumspect în comunicare. Muncește din greu, mai ales pe plan profesional, pentru că te poate aștepta o promovare sau un loc de muncă nou. Ar fi bine să crezi că după curcubeu, răsare și soarele. Cum să fii mai norocos? Poartă lenjerie și șosete de culoare roșie și cumpără obiecte sub formă de câine. Culorile norocoase pentru iepuri sunt verde și albastru.

Horoscop chinezesc 2023 - Dragon (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Nu se anunță un an prea bun pentru Dragoni, pentru că acest semn este în opoziție cu Tai Sui, zeul vârstei în mitologia chineză. Nu-ți face prea multe griji, pentru că, dacă vei fi concentrat și dacă vei munci, 2023 îți va arăta și un zâmbet larg.

Pentru Dragon, vor fi succese în carieră și performanțe care pot veni cu ajutorul unor persoane influente. Poți să primești promovări sau chiar măriri de salariu. În ceea ce privește dragostea, există câteva probleme, așa că nu se poate discuta despre căsătorie. Te poți confrunta cu numeroase discuții în contradictoriu cu partenerul, așa că este recomandat să fii empatic și să vezi lucrurile și din punctul celuilalt de vedere. Merită să comunici mai mult.

În ceea ce privește sănătatea, nu te simți prea în formă în 2023. De aceea, ar trebui să pui accent pe relaxare, fără să uiți să mănânci corect. Bucură-te și de sport și dormi suficient. Cum să fii mai norocos? Investește în obiecte cu pasărea Phoenix. Culoarea ta norocoasă este alb.

Horoscop chinezesc 2023 - Șarpe (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Până acum, Șarpele pare să fie preferatul zodiacului chinezesc în 2023. Vei începe anul cu dreptul și ai multe șanse de a evolua, mai ales pe partea profesională. Poate vei primi și mai multă recunoaștere din partea șefilor sau a superiorilor. Chiar dacă vei fi testat permanent în timpul anului, ai șanse mari să primești promovări și mai mulți bani la serviciu.

Partea amoroasă este și ea bună în 2023. Dacă ești singur, poți să atragi un partener așa cum ti-l dorești: atent și romantic. Însă, dacă ești căsătorit sau într-o relație, se anunță un an cu dispute și cu certuri care pot duce la conflicte serioase. Atenție! Încearcă să lași deoparte furia și mânia și discută. Comunicarea face minuni.

Pe partea de sănătate, se anunță mici hopuri. Se recomandă să faci mișcare mai des și să nu neglijezi odihna. Cum să fii mai norocos? Poartă obiecte cu maimuțe sau plasează-le prin casă. Culoarea norocoasă este galben.

Continuarea, pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel