Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Schimbare mare pentru o ZODIE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, a prezentat previziunile la început de săptămână. 

Iată ce mesaje are pentru zodii:

Berbec -  La prima vedere, săptămâna începe în forță. Vorbești, comunici, ai o minte foarte activă. Ai face bine să nu mai aștepți să vină ceilalți cu propuneri.

Taur - E presiune la locul de muncă, iar tu nu ai multă energie. Stai puțin mai retras. S-ar putea ca trecutul să îți tot dea târcoale. 

Gemeni - Poate fi un început de săptămână promițător, însă să nu te împarți în multe zone. Care e prioritatea? Ține-te de ea. Nu te duce după fluturași.

Rac - Comunicarea cu persoanele autoritare din viața voastră se schimbă. Poate simțiți că oamenii vă cer prea multe și voi nu aveți timp. Și voi trebuie să acționați. 

Leu - Depinde de voi foarte mult, pentru că începutul de săptămână aduce vești pe care le așteptați, dar nu vor fi așa cum doriți. O să credeți că vi se pun obstacole. E doar un moment în care trebuie să așteptați mai mult.

Fecioară - Tot ceea ce înseamnă fonduri, relații cu bănci... e mare nevoie să discutați, să vă uitați pe rate, pe situația veniturilor și a cheltuielilor. E un moment în care trebuie să astupați orice pierdere inutilă.

Daniela Simulescu, previziuni pentru zodii la început de săptămână

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel