Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Săptămână nemaipomenită pentru o zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto pixabay
foto pixabay
Află ce ți-au pregătit astrele astăzi. Cine se sabotează singur, dar și cine va avea o săptămână extraordinară. 

Horoscop 29 martie Berbec: Îți pui multe întrebări. Dacă dimineața ai senzația că lucrurile merg cum trebuie, că se mișcă, pe parcursul zilei vei avea momente în care vei avea senzația de blocaje și te vei gândi că ai pierdut controlul. Este o zi în care nu trebuie să lupți, ci să lași să vezi ce se întâmplă în jurul tău. 

Horoscop 29 martie Taur: Gândește-te unde-ți consumi banii și unde ar trebui să faci schimbări. 

Horoscop 29 martie Gemeni: Doar prin ceilalți puteți fi energici astăzi. Veți dobândi curaj și încredere. Recomandarea zilei: Nu stați singuri, e nevoie de oameni în jurul vostru.

Horoscop 29 martie Rac: Nu vă simțiți încrezători în oameni, veți considera că sigur au ceva cu voi, că vă lucrează pe la spate. Nu trăiți foarte mult cu această senzație, nu vă sabotați anumite acțiuni doar pentru că voi credeți că cineva vă este dușman și sigur complotează împotriva voastră. 

Horoscop 29 martie Leu: Vă pierdeți în multe detalii, e o nevoie de a ieși prea mult în evidență. Astăzi vă dați un rol ca să nu stați prea mult cu voi. 

Horoscop 29 martie Fecioară: Săptămână nemaipomenită din punct de vedere profesional și chiar de astăzi oamenii vă oferă sarcini, obiective, care par grele, dar veți vedea că, în realitate, e un început de săptămână foarte bun din punct de vedere profesional, așa că faceți ceva! 

Vezi horoscopul complet în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel