Horoscop Berbec 2023. Daniela Simulescu: E de vis! Dacă nu se întâmplă ceva bun în viața voastră până la această dată, este doar din vina voastră
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Daniela Simulescu a spus horoscopul zodiei berbec pentru anul 2023.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a fost invitată la Interviurile Spectacola, unde a spus Horoscopul zodiei Berbec pentru anul 2023:

„În cazul Berbecilor și a celor cu ascendentul în Berbec, trebuie să ținem cont că Marte, guvernatorul lor, își termină retrogradarea pe 12 ianuarie. Deci, dintr-odată, chiar sunt norocoși. Spun asta pentru că îmi imaginez un Berbec înainte de 12 ianuarie și un Berbec după 12 ianuarie. Vă veți da seama pe ce drum să mergeți!

De asemenea, nu uitați că până pe 16 mai, Jupiter este în semnul vostru, iar acest lucru înseamnă că, dacă ați avut o idee, un gând, un plan, un proiect, acum puteți să-l puneți pe roate. Ușor, nu vă grăbiți, că nu merge pe repede-înainte, plus că Jupiter vine cu multă furie în semnul vostru, furie care vă împinge. De cele mai multe ori, Berbecul doar așa știe să facă lucruri, din frică și din furie. Dacă reușiți să le folosiți într-un mod sănătos, este minunat! Aș putea spune că în prima parte a anului, cei din zodia Berbec au foarte multe beneficii, foarte multe ajutoare din partea astrelor și este de bine. Dacă până pe 16 mai nu se întâmplă și ceva bun în viața voastră, este și vina voastră. Prima partea a anului este foarte bună, după care Jupiter intră în Taur.“, a spus Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Mercur retrograd în Capricorn. E vremea unor bilanțuri și decizii puternice. Abia acum ne vom lovi de realitate

Daniela Simulescu: Berbecii vor cere mai mulți bani

„Începând cu 16 mai e nevoie de monetizare, de creștere salarială, de un bonus, de o primă, de un loc de muncă mult mai bine plătit, dar mai vine ceva pe lista lui Jupiter în Taur, care te întreabă: Cum te vinzi? / Cum te valorizezi? Tu, dragă berbecule, trebuie să înveți în 2023 să te vinzi mai bine și să nu te gândești că ăsta e salariul tău și atât valorezi. Nu, s-ar putea să valorezi mai mult, dar pentru că nu ai încredere în zona asta, nu o să știi să te promovezi, să te vinzi. După 16 mai încolo, tu trebuie să ții de bani mai mult. Vor fi și cheltuieli, cu siguranță vor, fi dar important e să ai banii ăia pe care să-i cheltui, dar trebuie să te duci să-i ceri. Dacă nu te duci tu să-i ceri, o să te pună viața în niște situații de acest gen. Dacă până anul acesta nu ai făcut asta, anul viitor vei fi nevoie să o faci.

În prima parte a anului trebuie să crească, trebuie să nască ceva. Până pe 16 mai, Berbecii trebuie să nască ceva. După 16 mai, Berbecii trebuie să găsească resursele să hrănească ce au născut până pe 16 mai.

Apoi, Saturn, intrând în Casa a 12-a, le atrag puțin atenția legat de sănătate, de probleme mai serioase ale lor sau ale celor dragi. Cu Saturn în Casa a 12-a, Berbecii trebuie să aibă puțină grijă și de zona respectivă. Saturn, care e în Casa a 12-a, va face opoziție cu Casa a 6-a, care e casa stilului de viață. Totul depinde de Casa a 6-a. E de bine pentru Berbeci, iar cu vara aia incendiară, cu Venus retrograd, e chiar de vis“, a concluzionat Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.

CITEȘTE ȘI     -    Șase zodii vor fi lovite de noroc până în mai 2023. Ce aduce Jupiter în Berbec pentru cele 6 semne zodiacale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel