Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop august 2023. Ce îi așteaptă pe Lei, Fecioare, Balanțe și Scorpioni

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Iată veștile pentru acești nativi!

Venus își continuă retrogradarea în Leu, bineînțeles, așa cum îi place ei, adică într-un mod dramatic. Dar, în contrapartidă, Mercur și Marte merg cot la cot în semnul Fecioarei. Iar Mercur va și retrograda pe 23 august. Ce înseamnă asta? Că astrele nu prea sunt în vacanță sau concediu. Că este nevoie de fapte și nu de vorbe. În toate domeniile. Și că nu există scurtături dacă ne dorim să rezolvăm ceva. Înhămați-vă cu răbdare și toleranță! Vom avea nevoie din plin!

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Venus este retrogradă în semnul tău și îți dorești să strălucești! De aceea, poți să acorzi mai multă atenție felului în care te prezinți, de la cum te îmbraci, la cum te miști. Desigur, nu este indicat să exagerezi. Cu siguranță, însă, beneficiezi de multă carismă și de magnetism pe măsură. Învață să fii mai selectiv, mai pretențios. Și să nu uităm ceva: trebuie să ai grijă cu banii în următoarea lună, pentru că nu te vor ocoli cheltuielile. 

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Dacă primele trei săptămâni ale lunii nu îți sunt pe plac, vei putea profita de ultima din august. Trebuie să faci multă mișcare cu Marte în semnul tău, fie chiar și mai multă plimbare. Îți va face mult bine în următoarea perioadă. Fiindcă Venus este retrogradă în Casa a 12-a, ai face bine să stai departe de relații toxice, indisponibile sau de la legături din trecut. Nu te sacrifica pentru cine nu merită acest lucru. Finalul de lună o să te aștepte cu multă muncă. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel