Horoscop 9 noiembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cuprinsă de teamă. Crede că va pierde tot
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Avem o conjuncție între Soare și Mercur în semnul Scorpionului. Putem deveni buni detectivi, dar ne putem și lipi de tot felul de teorii care mai de care mai dubioase. Deci este nevoie de echilibru. Luna se rupe ușor ușor de conjuncția cu Uranus, deci vom scăpa și de efectele Eclipsei. Ne apropiem de un trigon între Venus și Neptun. 

Luna noiembrie se dorește a fi una a tensiunilor, a frustrărilor, dar și a renașterilor. Fără doar și poate, evenimentul cel mai important este Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur de pe 8 noiembrie. Cum Luna va fi în conjuncție cu Uranus, este clar că vom fi luați de evenimente, atât pe plan mondial, dar și la nivel individual, scrie astrosens.ro.

Retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor și apropierea lui Jupiter de Neptun în Pești vor pune și ele gaz pe foc. Pentru că vom resimți confuzia prin toți porii. Dar Luna Nouă de pe data de 24 noiembrie poate veni cu un suflu mai optimist, chiar dacă unul superficial. 

Vezi și:  Horoscop 9 noiembrie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Unii nativi trebuie să învețe cum să cheltuiască banii, alții cum să își ”cheltuiască” atenția

BERBEC

S-a putea să te apuce frica legată de ziua de mâine şi să rămâi cu frica aia şi să crezi că pierzi totul. Eşti foarte prapăstios!

TAUR

Partenerul este foarte căpos, astăzi. Cu greu te înţelegi cu el, trebuie să îi acorzi foarte mult timp, trebuie să fii empatic.

GEMENI

La serviciu, vă preocupaţi de tot felul de scenarii, bârfe, vă place să vă implicaţi, să faceţi pe detectivul. Aveți grijă cu cine vorbeşti, să nu îţi auzi vorbe.

RAC

Discuţiile cu copiii sunt foarte importante, vă oferă încredere, putere, forţă şi curaj. Cei care nu aveţi copii ar fi bine să vorbiţi cu copilul interior.

LEU

Discuţiile cu familia sunt foarte importante. Vă place foarte mult să discutaţi tot ce ţine de casă, reparaţii, schimbări.

FECIOARĂ 

Aveţi vorbele la voi. Vă vin nişte idei pe care nu vreţi să le spuneţi. Vă minunaţi şi voi de propria gândire, astăzi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Citește și:

Horoscop final 2022. Schimbări neașteptate pentru toate zodiile

Horoscop final 2022 Berbec

Chiar dacă ai făcut pași importanți până acum, să știi că până la final de an nu vei mai vedea și alte rezultate concrete. Marte, guvernatorul tău, este retrograd în casa a treia și vrea să îți arate că ai nevoie și de alte perspective. Nu trebuie să îți pui toate ouăle în același coș! Nu neglija sănătate! 

Horoscop final 2022 Taur

Treci prin multe schimbări în sfera financiară. Retrogradarea lui Marte se petrece în casa banilor. Vei avea parte și de oportunități, dar și de cheltuieli. Saturn își menține tranzitul în mers direct în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Frustrarea face parte din viață. În plus, relația cu oamenii cei mai importanți va fi destul de rigidă.

Horoscop final 2022 Gemeni

Marte se joacă de-a retrogradarea în semnul tău. Spun asta pentru că va face și un careu cu Neptun, ceea ce înseamnă că te vei plimba acompaniat de o ceață groasă până la final de an. Cu Jupiter întors în casa carierei, orice veste proastă este o mare oportunitate. Dacă nu schimbi locul de muncă, mai bine schimbă-ți atitudinea față de actualul! Marte produce destule suișuri și coborâșuri în viața personală. Prietenii vor fi de bază. Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel