Horoscop 9 decembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Perioadă importantă pentru o zodie. Apar tentații financiare. Ai grijă!
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 09 dec 2022, 09:39
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi, Venus din Săgetător face careu cu Jupiter din Pești. Un aspect bun pentru distracție și evenimente superficiale. Ne va lipsi motivația pentru treburile gospodărești sau rutina profesională. Și nu ne vom mulțumi cu puțin. Tot timpul vom dori și mai mult. Evitați cheltuielile exagerate sau extravaganțele. Mâine, Venus își va începe tranzitul prin semnul Capricornului. 

"Sunt câteva hopuri astrologice care nu ne vor lăsa deloc să petrecem finalul anului așa cum ne-am fi dorit. Le voi pomeni prima dată pe retrogradările lui Marte în Gemeni și Mercur în Capricorn. Acestea ne vor da toate planurile peste cap, mai ales cele referitoare la organizarea sărbătorilor, cumpărături sau călătorii. Jupiter se întoarce în Berbec, dar s-ar putea să creeze “artificii” din cauza stresului experimentat.

Vă recomand ca la masa de Crăciun să evitați discuțiile competitive despre cine este cel mai reușit membru al familiei, cel mai cel. Reîntâlnirea cu oamenii din trecutul nostru, așteptată sau nu, va crea și destule momente stânjenitoare. Cum anul se termină și cu o conjuncție Venus-Pluto în semnul Capricornului, vom vedea în jurul nostru și multă seriozitate sau preocupare pentru viitorul apropiat", spune Daniela Simulescu, potrivit astrosens.ro.

BERBEC

La tine chiar e o nemulţumire. Simţi că nu te apreciază nimeni. Nu vei mai avea nevoie de asta!

TAUR

O perioadă importantă pentru tine! S-ar putea să apară anumite tentaţii financiare. Ai grijă să fie totuşi cu rost cheltuiala.

GEMENI

Relaţia cu partenerul este puţin pe jar, parcă eşti plictisit. Azi, nu îţi convine nimic din ce îţi spune.

RAC

Vei primi sprijinul celor din jurul tău. Tu doar trebuie să le spui de ce ai nevoie, iar ei vor veni. Relaţiile vor fi mult mai armonioase. 

LEU

Weekendul acesta, trebuie să îţi găseşti printre treburile gospodăreşti unele care să îţi placă, să te încânte. 

FECIOARĂ 

Te bucuri de viaţă pur şi simplu, precum un copil. Mergi la un eveniment, îmbracă-te frumos, cochetează!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?