Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 9 august și weekend. Astrologul Daniela Simulescu, previziunile momentului pentru zodii

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Urmărește previziunile astrale ale zilei.   

Horoscop 9 august și weekend. Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vine cu horoscopul zilei pentru fiecare zodie. Urmăriți emisiunea pe DCNews și DCNewsTV, de la ora 07:00. 

Află ce ți-au pregătit astrele, în emisiunea de vineri, de la ora 07:00, pentru ziua de 9 august, dar și pentru weekend-ul 10- 11 august. 

Suntem în plin Mercur retrograd!

”Mercur își începe retrogradarea în Fecioară” a anunțat astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în emisiunea despre horoscopul săptămânal 5 - 11 august. ”Nu va fi o retrogradare simplă. Începe să retrogradeze în Fecioară, pe 5 august, ca pe 15 august să se întoarcă în Leu. Pe 29 august, își va opri retrogradarea, după care pe 9 septembrie se întoarce în Fecioară, iar de efectele retrogradării scăpăm de tot pe 26 septembrie. ”Nimeni nu va scăpa de această retrogradare” avertizează astrologul. ”În primă fază, retrogradarea îi va supăra pe cei cu marcaj mutabil. Dacă te știi că ai în astrogramă Gemeni, Fecioară, Săgetător sau Pești, o să fii foarte supărat în perioada următoare” continuă Daniela Simulescu. ”După 15 august, dacă te știi că ai marcaj fix, Taur, Leu, Vărsător și Scorpion, tu vei fi luat la rost” mai spune astrologul. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel