Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 9 - 15 octombrie 2023. Daniela Simulescu, pentru zodia Taur: Este o perioadă foarte bună să îți amintești asta / Video

Autor: Andrei Itu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a venit cu recomandări pentru zodia Taur, în cadrul Horoscopului săptămânii 9 - 15 octombrie 2023.

'Venus e guvernatoarea ta. Are atâtea aspecte. Îți amintesc că luni iese din Leu, apoi face o poziție cu Saturn și multe alte aspecte. Bucuria este că se va duce Venus în Casa 5 cu Jupiter în Casa 1. Este o perioadă foarte bună să îți amintești cine ești tu! Ce vrei, ce îți dorești, ce îți place și ce îți dorești? Întotdeauna când Venus tranzitează Casa a 5-a este o perioadă bună de activitate, că vă place să iubiți și că vă îndrăgostiți.', a spus Daniela Simulescu.

'Dar dacă aplicăm în viața de zi cu zi și suntem muritori și trebuie să mergem 8 ore la serviciu, trebuie să îngrijim copiii, să mai facem curățenie prin casă... un Venus la Casa a 5-a aplicat la viețile noastre nu doar în teorie are de-a face cu a munci mult, dar uite că Miercuri caut și eu un spectacol Unde să mă duc?! Uite, că sunt festivaluri în toată țara! Hai să mă uit la un film, hai să merg la un eveniment! Adică, prin toată rutina asta cotidiană trebuie să îți găsești ceva de făcut! Să îți lași și sufletul să zburde! Iată ai și lună nouă, se petrece în casa a 6-a. Iată, și la serviciu poate că încep noi proiecte. Unii dintre voi puteți să începeți un nou loc de muncă. Însă sfatul meu este să găsiți și ceva pentru sufletul vostru!', a zis Daniela Simulescu.

'Marte, guvernatorul casei relațiilor. pe data de 12 intră chiar în Casa a 7-a. Cumva, îi dați mai multă putere partenerului. Vor apărea și certuri și contraziceri, dar relațiile se construiesc pe diferențe de opinii, pe negociere, pe compromis. Pentru cei singuri începe o perioadă interesantă pentru că Marte te face să te duci către anumite tipare, dar, atenție, mare atenție, după ce Venus a fost retrograd și poate că v-ați dat seama de multe aspecte, de multe bube prin voi, cu Marte prin Casa a 12-a nu vă duceți către cei mai traumatizați oameni să îi salvați pentru că nu vă iese absolut deloc!', a mai spus Daniela Simulescu.

VIDEO

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel