Horoscop 8 iulie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să creadă orice îi spun prietenii. Evitați discuțiile!
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 08 iul 2022, 09:22
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (SHVETS production)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

”Marte își începe tranzitul în semnul Taurului, unde va sta până pe 20 august. Va începe un “război“ al resurselor. Acțiunile principale vor fi direcționate către siguranța financiară și cea energetică. Și cum Marte se va întâlni cu Uranus și axa Nodurilor Lunare, cu siguranță vom avea parte de unele vești surprinzătoare, dar și de instabilitate. Vom adopta viteza melcului, pentru că semnul Taurului este pragmatic și are propriul ritm. 

Mercur intră în Rac până pe 19 iulie. Memoria ne va funcționa bine, vom avea acces mult mai ușor la amintiri și vom avea grijă la cum ne formulăm ideile. Când planeta comunicării tranzitează semnul emoțiilor, vrem să nu jignim, supărăm sau îngrijorăm oamenii din jur. Totuși, acest tranzit este recunoscut pentru victimizare. 

Pallas intră în Gemeni până pe 6 septembrie. Acest asteroid o reprezintă pe Pallas Athena, zeița războiului, fiica lui Jupiter și sora lui Marte. Dacă Marte este cel care stă în ofensivă, Pallas este cea care stă în defensivă. Cu alte cuvinte, se ocupă cu strategiile, cu partea intelectuală a unei confruntări. Tranzitul prin Gemeni ne obligă să avem mai multe scenarii pregătite sau ne va da de gândit că putem să apelăm la o reconversie profesională oricând. Informațiile și cuvintele vor fi armele noastre” anunță Astrosens. 

BERBEC

G Ad:

Discuţiile pe care le ai cu familia în weekend sunt puţin pompoase. Parcă vrei să ai tot timpul dreptate, să ţi se valideze totul, dar nu este chiar aşa. Îţi va fi foarte greau să asculţi şi punctul de vedere al celuilalt, îţi va fi foarte greu să crezi că există şi altă variantă în afară de a ta.

TAUR

Orice cuvânt nepotrivit îţi aduce o pierdere. Fii mai smerit, liniştit, empatic! Nu îi acuza pe ceilalţi de ceva ce nu ţi-a ieşit ţie bine. Nu încerca să îi faci pe ceilalţi să zică sau să facă aşa cum vrei tu.

GEMENI

Nu face cheltuieli exagerate doar pentru a aparţine unui grup sau doar pentru a face ca alte persoane. Spiritul de turmă nu este bun pentru tine.

RAC

Doamne fereşte să îţi spună cineva ce să faci. Iei foc! Te vei enerva, te vei supăra, te vei plânge. S-ar putea să faci şantaj emoţional cu cei din familie până la colegi.

LEU

Vă trebuie odihnă. Vor fi prieteni care vor dori să vă scoată în oraş, dar alegeţi doar doi-trei din ei. Aveţi nevoie de mai multă odihnă.

FECIOARĂ 

Nu credeţi orice se spune despre prieteni sau orice vă spun prietenii. Oricât de mare este tentaţia să vă implicaţi în nişte discuţii şi oricât de curioşi sunteţi, evitaţi-le!

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro